Ez a 32 éves férfi kipróbálta a botox kezelést, és beszámolt róla, milyen érzés

2016 Október 14

Ma a férfiak csak nagyon kis százaléka veti alá magát botox kezelésnek, de néha az emögött álló okok megdöbbentőbbek, mint hinnéd!

Tény, hogy a botox kezelések nagy részét, 95%-ban a nők kérik, és végezettik el magukon, különböző esztétikai okokból. Ez azért van, mert a nők nagyon érzékenyek a kinézetükre, és komolyan veszik azt, hogyan is néznek ki, milyen megjelenését mutatnak a világ felé.

De mi a helyzet azzal a maroknyi férfival, akik szintén alávetik magukat ezeknek a kezeléseknek?

Nos, ők elsősorban csak nagyon kis százalékban vetik alá azért magukat, hogy sokkal jobban nézzenek ki. Ez így van, minket, férfiakat egyszerűen nem ér úgy el a botoxláz, mint a nőket, de azért nálunk is akadnak kirívó esetek.

Ráadásul vannak olyan helyzetek, melyekre az egyetlen megoldás a botox kezelés. Így volt ezzel az a 32 éves férfi, akinek szarkalábai voltak, és úgy döntött, szerte tőlük végleg megszabadulni.

A szarkaláb azért bosszantó jelenség, mert sokkal öregebbnek, fáradtabbnak tűnik tőle az ember.

A dohányzás, rendszeres éjszakázás, túlzásba vitt napozás, na meg az évek - ezek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az arcodon egymás után jelennek meg apró szarkalábak és mély ráncok.

Ez megkeserítheti nem csak a nők, de a férfiak életét is. Ezért vette kezelésbe magát egy 32 éves férfi, aki elhatározta, botoxszal kezelteti magát.

Amikor beült a székbe, és megkezdődött az eljárás, arra számított, hogy nem lesz fájdalmas, pedig valójában a botox kezelések nagy része fájdalommal jár. No persze a fájdalom elmondásai szerint nem kibírhatatlan, de voltak pillanatok, amikor azt hitte, hogy feláll a székből, és hazamegy.

Az eredmény, amit kapott, bámulatos volt. Eltüntette a szarkalábakat már az első kezelés, és így megint sokkal fiatalabbnak néz ki.

Azt is észrevette magán, hogy sokkal vidámabba néz a tükörbe, és már nem egy megfáradt, leharcolt arcot lát, hanem egy életerős, fiatal egyéniséget.

A kezelés utáni egy órában fel volt puffadva az arca, és emiatt egy kicsit meg volt rémülve, de ahogyan az orvosa is jósolta, egy óra múlva elmúltak ezek a tünetek.

Az utóbbi egy, másfél évben a férfiak körében egyébként 350%-kal nőtt a botoxkezelések iránti érdeklődés. Mintha elindult volna valami, és a férfiak egy része is egyre nyitottabb lenne afelé, hogy tökéletesítse saját testét.

Mi csak annyi mondunk erre, hogy mértékkel, mint minden jót az életben!

egészség férfi egészség botox

 

Megtekintések száma: 47396


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet