Ő az én kisfiam, aki súlyos beteg!Kérlek segítsetek!

2017 November 27

Ezután jött a sokkoló diagnózis: agydaganat.
2016. június 25-én életmentő műtéten esett át, majd másnap eltávolították a daganatot. A szövettan Ependymoma (Grade III) mutatott. Jellemzője, hogy a daganat az agykamrabélés sejteket támadja, amelyek kibélelik azokat az útvonalakat, amelyek az agy-gerincvelői liquort szállítják az agyon és a gerincvelőn keresztül. Ekkor Noel mindössze 15 hónapos volt. Kiderült, erre a típusú tumorra a kemoterápia nem használ, viszont kicsi kora miatt sugárkezelést nem kaphatott. Bizakodtunk, reménykedtünk, talán soha többet nem kell szembenéznünk ezzel a szörnnyel, mivel a daganat teljes eltávolításra került.
2016. szeptember elején ismét rosszul lett Noel. Kiderült, hogy a műtét során levált vérrög elzárta az agyvíz útját. Így a kis fejébe beültettek egy VP shuntöt. Folyamatosan jártunk gyógytornára, mozgásfejlesztésre, míg végre ismét meg tanult önállóan járni. Sajnos az örömünk nem tarthatott sokáig.
2017. augusztus 28-án a kontroll MR a daganat kiújulását mutatta. És ha minden igaz, most nem egy, hanem két daganat növekszik a fejecskéjében, amiből az egyik műthető, a másik nem. Jelenleg szájon át szedhető kemoterápiát kap. Mivel még csak 2 és fél éves, a sugárkezelés továbbra sem jöhet szóba. Egyetlen megoldás maradt számára: a protonterápia, amit az itthoni orvoslás nem tesz lehetővé és csak külföldön végeznek. Jelenleg még várjuk a külföldi klinika befogadó nyilatkozatát, majd elindítjuk a finanszírozási kérelmet.
Noelnek meg kell gyógyulnia! Ő egy igazi életrevaló, vidám kisfiú, akinek még annyi mindent kell látnia az életben. Rajta kívül még van két iskoláskorú gyermekem, akiket egyedül nevelek. Munkát nem tudok vállalni a folyamatos gyógykezelések és vizsgálatok miatt.

Kérem, hogy segítsenek nekünk, mert fel kell készülnünk a külföldi kezelésre, és Noel betegsége miatt egyébként is rossz az anyagi helyzetünk. Nagyon bízunk abban, hogy az orvosok által javasolt klinika fogadja Noelt és az OEP is fogja támogatni a protonterápiás kezelését."
Előre is köszönjük a segítséget! MINDEN MEGOSZTÁS SZÁMÍT! Kérünk titeket Osszátok meg a kis Noel történetét és együtt adjunk neki egy esélyt a gyógyulásra! Az anyuka nevében is, hálásan köszönjük mindenkinek!
A kis Noel-t az alábbi (hivatalos!) oldalon tudjátok támogatni:

Kérjük, segítse: OTP Bank Nyrt.: Fábián Zerind (testvér), 11773322-02172929 Közlemény: Ecsédi Fábián Noel közjóléti célra juttatott ajándék TJ

Nemzetközi utalás: OTP Bank Nyrt.: Fábián Zerind (testvér), HU66 1177 3322 0217 2929 0000 0000 , SWIFT: OTPVHUHB, Közlemény: Ecsédi Fábián Noel közjóléti célra juttatott ajándék TJ

A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül!

Segítség Noel Agydaganat összefogás segíteni jó

 

Megtekintések száma: 75242


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet