120 méteres gigajacht

2019 Október 01

A superyachtok és a megayachtok után a luxus vitorlázás világa készen áll arra, hogy helyet adjon a gigayachtoknak - olyan hajóknak, amelyek annyira nagyok olyannyira tele vannak a legmagasabb szintű kényelemmel, hogy a legjobb hoteleket is megszégyenítik.


Az olasz székhellyel rendelkező Palumbo Group Columbus Yachts új gigayacht projektet jelentett be, amely 120 méteres. Az olasz haditengerészeti építészeti stúdió, a Hydro Tec által tervezett hajó letisztult vonalakkal rendelkezik, és ötvözi a „kortárs elemeket a klasszikus arányokkal. Az uber-luxus jacht összesen 22 vendég elszállásolására alkalmas 12 kabinban, ebből 10 fülke található a fő fedélzeten és a tulajdonos kabinja a felső szinten. A 260 négyzetméteres elnöki-lakosztályban saját masszázsszoba, valamint privát szabadtéri társalgó és pezsgőfürdő is rendelkezésre áll.

A gigayacht-koncepció legnagyobb vonzereje a 36 méteres üveges fenékmedence a tengeri klubban, melynek saját vízesése van. A vízfürdő a főmedencéből egy kisebbre esik, ami egy luxus jachton látható egyedülálló jellemzők egyike.

 A strandklubban gyógyfürdő, edzőterem és fürdő is található. A Columbus Classic gigayacht méreteihez rendkívül erőteljes motorokra van szükség.

 Hét generátor hajtja - öt MTU 16 V 4000 M33F és két MTU 16V 2000 M41As. A kombinált teljesítmény több mint 13.000 lóerőt eredményez, ami a jachtnak 20 csomó maximális sebességet biztosít.

M.Peet

Via Luxurylaunches

Gigajacht Luxushajó

 

Megtekintések száma: 89020


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet