​5 dolog, ami biztosan rajta van a lányok erotikus bakancslistáján

2018 Március 06

A legtöbb férfi rendelkezik olyan fajta bakancslistával, ami kifejezetten szexualitással kapcsolatos, perverz pillanatoktól hemzsegnek – olyan dolgoktól, amiknek mindenképp be kell következniük még ebben az életben. De gondolkodtál már azon, hogy a nőknél mi a helyzet?


Mindig izgalmas (és persze szexi) elgondolkodni azon, hogy vajon a partnerünk milyen titkos, erotikus fantáziával rendelkezhet. De tudjuk, milyen bonyolultak a nők, így ha a szexuális vágyaikról beszélünk, csak egyetlen módja lehet annak, hogy kiderítsük az igazságot: kérdezzünk rá. Addig is mutatunk 5 dolgot, amik nagy valószínűséggel szerepelnek a legtöbb női szexbakancslistán.

1. Ha uralják őket.

Egy 2014-es kutatás kimutatta, hogy a nők majdnem 65%-a arra vágyik, hogy kiszolgáltatottak legyenek az ágyban. (A szürke ötven árnyalata rajongók előnyben!)

Honnan tudod, hogy szereti: Hangozzon ez bármilyen furcsán, de pont jól erőszakoskodni nehéz, de ha megtalálod a tökéletes módját a keményebb szexnek, könnyedén kiderítheted, hogy tetszik-e neki, és folytathatjátok-e hasonlóan a jövőben.

2. Ha nem csak ketten vagytok.

Szexológusok nyilatkozatai alapján az egyik leginkább előforduló szexuális fantázia a nők körében a csoportos szex. Legyen szó +1 főről, vagy még többről, sokan bármit megadnának egy több fős orgiáért.

Honnan tudod, hogy szereti: Két dolgot érdemes figyelembe venned. Az egyik, hogy nem minden lány szereti, ha egy még egy lánnyal állítasz be egy forró éjszakát remélve (de még akkor sem, ha még egy fiúval). A másik pedig, hogy hiába fantáziál valaki egy izgalmas harmadik félről, nagyon valószínű, hogy élőben már nem szeretné megvalósítani, hiszen a fantázia nem véletlen fantázia. Ha úgy érzed, hogy párod vonzza a plusz fő ötlete, beszéljetek róla, mielőtt szó nélkül megszervezel egy „randit”.

3. Szex egy szokatlan helyen.

Felmérések szerint a nők számára kiemelkedően izgalmas szokatlan, vagy nyilvános helyeken szexelni. Sőt, egy 2015-ös tanulmány szerint a nők és a férfiak 36%-a szexelt már nyilvános helyen. A tanulmány kimutatta, hogy az adrenalint a lebukás veszélye termeli – ez teszi az egészet igazán izgalmassá.

Honnan tudod, hogy szereti: Ha a nyilvános szex vizére eveznél pároddal, semmi esetre sem ajánlott a sarki közért zöldségstandján egymásnak esni. Helyette inkább vidd el a lányt egy kevésbé forgalmas környékre, ahol lassan kezdj egyre perverzebb dolgokat suttogni a fülébe. Elég hamar kiderül majd, hogy mennyire izgalmas számára ez az egész.

4. Egy eszköz segítsége.

Ha egy dolog lenne biztos a világon, az a csikló válasza egy aprócska ingerre. Egy kevésbé vidám kutatás kimutatta, hogy a nők 80%-a kizárólag csiklói orgazmust képes átélni. Ebben az esetben pedig egy vibráló eszköznél semmi sem végez jobb munkát – ami lássuk be, csak egy gép, ami azért jött létre, hogy mámorító orgazmushoz segítse nőtársainkat.

Honnan tudod, hogy szereti: Sok lány már rendelkezik otthon a saját „játékdobozzal”, így egyszerűen csak kérdezz rá, melyiket szereti a legjobban. A válasz mindent elárul majd.

5. Szerepjáték.

A nők gyakran fantáziálnak arról, hogy az ágyban valaki más bőrébe bújva szeretkeznek. Elég csak arra gondolni, hogy egy olyan valakinek képzelik magukat, akik például imádják az orális szexet, vagy egyszerűen, ha a lábfejüket csókolgatod. Ilyenkor egy teljesen más érzelmi kapcsolat alakul ki, mint a fantáziavilág nélkül.

Honnan tudod, hogy szereti: Még sosem okozott fájdalmat egy kis lassítás, hogy kiderítsd a dolgokat. Ahelyett, hogy rögtön belevágnál a szokásos forgatókönyv megfilmesítésébe, időzz egy kicsivel többet a nyakánál, érintsd másképp, mint azelőtt, suttogj a fülébe eddig nem megszokott szavakat, beceneveket. Csak figyeld a reakciót, nem bánod meg!

via menshealth

szex szexualitás nők szexi

 

Megtekintések száma: 28316


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet