5 ok, amiért a nők odavannak a meleg pasikért!

2013 Decemberr 10

Sok férfi számára rejtély, hogy vajon miért szeretik a csajok annyira a melegek társaságát, ezért néhány, nekünk, nőknek felettébb szimpatikus tulajdonságukat most kielemezzük és kiértékeljük. Talán még tanulságos is lehet.

1. A meleg fiúknak kétségtelenül nagyobb érzékük van a ruhákhoz, mint a férfiaknak általában. A pasik kevésbé kísérletezőek, nem igazán követik a trendeket, félnek a színektől, és ritkán újítanak, mert szeretik a megszokottat, kényelmesek. Ezzel szemben a meleg srácok igazi divatszakértők, szeretnek és tudnak is öltözködni, ez a tulajdonságuk pedig nagyon szimpatikus a nőknek.

Mit tanulhatsz ebből? Semmi szükség rá, hogy folyton a divatmagazinokat bújd, vagy az, hogy a divattervezők legújabb kollekcióiból is naprakész legyél. Elegendő lépés az is, ha egy kicsit kilépsz az eddigi komfortzónádból, és elkezdesz új dolgokat is kipróbálni. Ha kell, kérj segítséget egy hölgy ismerősödtől, vagy a barátnődtől. Hidd el, értékelni fogják!

2. Több meleg pasi figyel oda arra, hogy egészségesen éljen, rendszeresen mozogjon, eddzen, rendesen étkezzen (kivéve természetesen a sportolókat és a testépítőket). A heteró férfi hajlamos elhagyni magát, pocakot ereszteni, kevésbé figyel oda magára, a testére, az életminőségére. A nők ezért hamar megtalálják feminin ismerőseikkel a közös hangot, hiszen edzésformákról, diétákról, fitnessről, és minden olyan dologról el lehet velük beszélgetni, ami a pasijukat nem érdekli.

Ha eddig egyáltalán nem volt része az életednek a sport, csatlakozz a barátnődhöz, ha kocogni megy. A kondidnak is jót tesz, és a kapcsolatotoknak is, hiszen a közös hobbi megléte fontos.

3. Egy 2008-as kutatás kimutatta, hogy a meleg fiúk és a heteró nők agya egészen hasonló, szimmetrikus mindkettő (míg a heteró férfiak és a meleg nők agya egyformán aszimmetrikus), ezért hasonlóan látják a világot, és hasonlóak az érzelmi beállítódások is. A lényeg az, hogy ők valóban kommunikálnak, figyelnek a másikra, igyekeznek megérteni, nagyobb az empátiájuk, törődnek. Ezért a nők szívesen barátkoznak velük, hiszen sokszor nagyobb megértést találnak náluk, mint a saját párjuknál, akiből hiányoznak ezek a tulajdonságok.

{loadposition szoveg}

Ez azért még nem mentség, vagy kifogás arra, hogy ne törődj a barátnőd érzelmeivel. Azt te is megteheted, hogy gyakrabban érdeklődsz a hogyléte felől, és ha szeretné kiönteni a szívét, akkor hallgasd meg és figyelj. Ennyi bőven elég, érezni fogja, hogy törődsz vele.

4. Annak a rizikója, hogy a férfi elárulja, elhagyja, mindig ott van a nő fejében, de még a barátnőivel kapcsolatban is, hiszen tudjuk, hogy a nők nem éppen lojálisak egymással. Ezzel ellentétben egy meleg férfival barátkozni biztonságos.

Már azzal is nagyban tudod csökkenteni benne a félelemérzetet, ha kordában tartod a szemeidet, amikor mellette sétálsz. Bármilyen nehéz is, ne nagyon bámészkodj vagy forgolódj mások után az utcán, akármilyen dögös is az illető.

5. A végére még mindenképpen meg kell említeni azt is, hogy a meleg fiúk mennyivel jobban szeretnek táncolni, oldottabbak, fesztelenebbek! A nőknek ez valódi öröm, hiszen a pasik többsége (tisztelet a kivételnek!) csak mereven ül, vagy csak akkor támad kedve táncolni, amikor már a sokadik pohár fenekére nézett.

 

Megtekintések száma: 4415


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet