50 év után nyugdíjba vonulnak a legidősebb örömlányok

2013 Március 17

Pályafutásuk során több mint 355 ezer férfinak szereztek örömet. Amszterdam két legidősebb örömlánya állítja, hogy ezt bő fél évszázad alatt érték el, de úgy érzik, most már ideje, az izgalmak után, nyugalomba vonulniuk. Louise-nak négy gyereke van, míg ikertestvérének, Martine-nek három. Persze ott vannak még az unokák is, és így aztán az élemedett korú prostik szeretnének a családi örömökre koncentrálni a jövőben.

50-ev-utan-nyugdijba-vonulnak-a-legidosebb-oromlanyok

"Az ízületeim sem a régiek már. Több szexpozitúra már túl fájdalmas nekem"- mondta Louise a brit Metro újságnak. Az egyik szőkeség, Martine egyébként nem hagyja abba teljesen az ipart, mivel egy idős férfi továbbra is nagyon ragaszkodik a heti egyszeri szado-mazo együttléthez. Martine pedig úgy döntött, hogy nem hagyja cserben a férfit, nem is lenne képes rá. 

{loadposition szoveg}

50-ev-utan-nyugdijba-vonulnak-a-legidosebb-oromlanyok

A Fokkens-tesók a világ legidősebb örömlányai, és írásban megörökítették a pályafutásukat, a szexipar fél évszázados változásáról, amit The Ladies of Amsterdam címmel lehet keresni a könyvesboltokban. Az ikrekről 2012-ben még dokumentumfilm is készült.

 

Megtekintések száma: 4537


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet