7 férfi megosztotta, mit éreztek a válásuk után

2018 Március 02

1.Pat Y.: „Bármennyire közhelynek is hangzik, azt kívánom, bárcsak tudtam volna, milyen nehéz lesz. Azt hittem, miután lezárul a válás, megkönnyebbülök, és az ex-feleségem is így érez majd. Mikor kimondták a válást, egy kicsit valóban megkönnyebbültem, de az oda vezető út kemény volt – pedig egész barátságosan rendeztük le a dolgok szétosztását. Bele se merek gondolni, milyen lett volna, ha ellenségként tekintünk a másikra.2

2.Mitchelle W.: „Nem hiszem, hogy az érzések valaha is elmúlnak. Már három éve elváltam, de nekem még nem múltak el. Tudom, hogy az exem és én nem egymásnak valók vagyunk, és nem tartott volna sokáig, legalábbis boldogan nem. Viszont mikor arra gondolok, hogy a volt feleségem most másokkal találkozgat, összerándul a gyomrom. Én is randizom másokkal, de az érzés nem múlik.”

3.Tyler B.: „Mikor belementem a válásba, nem voltam benne biztos, hogy feltétlenül ez a megoldás. Most már tudom, hogy ez volt a jó döntés. Boldogabb vagyok, ahogy az ex-feleségem is, jó viszonyban vagyunk, annak ellenére, hogy nincsenek gyermekeink. Ha tudtam volna egyből, hogy ez a helyes lépés, már hamarabb elváltam volna.”

4.Gerry A.: „Nem tudhatod, milyen érzés, hogy feleségtartási díjat kell fizetned a válás miatt egy olyan személynek, akik megcsalt téged. Ez őrültség, mégis törvényes kötelességem havonta fizetni az ex-feleségemnek. Rengeteg költséget emészt fel maga a procedúra is. Szerintem többet nem nősülök.”

5.Bryce E.: „A feleségem és én két olyan ember vagyunk, akik tovább húzták, mint kellett volna, mivel egyben akartuk tartani a dolgokat a gyermekeink miatt. Kiderült végül, hogy a gyerekek rendben voltak – amennyire rendben lehetnek, mikor a szüleik közlik velük, hogy most elválnak. Utólag belátom, hogy az jobban fájhatott nekik, hogy láttak minket boldogtalanul és veszekedve, mint hogy végül a válás mellett döntöttünk. A válás nem volt számunkra a világ vége, és a gyerekeink számára sem.”

6.Jonathan N.: „Fogalmam sem volt róla, hogy mennyire nehéz lesz újra randizni, és megnyílni másoknak. A volt feleségemmel gimi óta együtt voltunk, más sosem volt az életemben. Nem tudtam, hogyan kell randizni, főleg ezekkel a mai appokkal. Nem akarom, hogy ismét megbántsanak, így még elkezdeni is nehéz mindezt.”

7.Rob F.: „Mindig rajtad lesz az ’elvált személy’ címke, mely sosem múlik. Egy meghatározó jellemzőmmé vált, nem tudok nem beszélni róla. Akikkel randiztam, a barátaim, mindenki tudni akar róla. Egy skarlát betűvé vált, még úgy is, hogy egyikünk részéről sem volt hűtlenség a dologban.”

via: Prevention

férfiak férfi válás vallomás vélemény őszinte sztori való élet

 

Megtekintések száma: 59587


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet