A 10 legmeglepőbb szex statisztika

2018 Május 05

Jó a számokat tudni, ha a pénisz méretéről, pappillomavírus kockázatról, vagy nemkívánt terhességről van szó. Nézzük meg ezeket a statisztikai adatokat, és, hogy vajon benne vagyunk-e a szexuális átlagban.

Fertőzött?

Az aktív szexuális életet élő férfiak és nők 50%-a fertőződik meg élete egy pontján nemi HPV fertőzéssel. A HPV, vagy humán papillomavírusnak alacsony és magas kockázati HPV fertőzöttsége van, az alacsony fertőzöttségi fok genitális szemölcsöt okozhat, míg a magas kockázatú fertőzés méhnyaki és egyéb rákot. Az ilyen esetek 90%-ban az immunrendszer két évig harcol a betegséggel.

Volt szülési szabadságon?

Azok a nők, akik az első gyermeküket 2001 és 2003 között, dolgozott a terhessége alatt, és ezeknek 80%-a a szülést megelőző egy hónapban, vagy még közvetlenül előtte is dolgozott. Ha ezt az időtartamot összehasonlítjuk az 1961 és 1965 közöttivel, akkor azt látjuk, hogy csak 44%-kuk dolgozott a terhesség alatt (csak 35% dolgozott az utolsó hónapban, vagy a szülést megelőzően).

Hány szexuális partnere volt?

Mi az Ön száma? A felmérés szerinti megkérdezet 20 és 59 év közötti nőknek, átlagosan négy szexuális partnerük volt addigi életük folyamán, míg a férfiaknak hét.

Kap béren kívüli juttatást?

A főiskolai hallgatók kétharmadának már volt „barátság extrákkal” kapcsolata, amiből hiányzik az elkötelezettség, ami a fő előnye az ilyen kapcsolatoknak. Több, mint a fele azoknak, akiknek már volt szexuális kapcsolata barátjával, azt mondta, hogy a szex minden formáját kipróbálta a közösülés folyamán 22.7%, és 8% csak simán közösült.

Forrás: Wayne State University and Michigan State University

Minden alkalommal van orgazmusa?

Míg a férfiak 75 százalékának mindig van orgazmusa a szex folyamán, a jelentés szerint, a nőknél, ugyanezen jelentés szerint, csak 29 százaléknak. Ezen túlmenően, azt is kimutatták, hogy a nők többsége nem képes vaginális közösüléssel eljutni a csúcsra, csak a klitorisz stimulációjával.

Van egy kényelmes kanapéja?

10 felnőtt házaspárok 12% - azt mondja, hogy általában egyedül alszik.

Mikor veszítette el a szüzességét?

Az átlagos férfi 16.9 éves korában, míg a nők egy kicsit később, 17.4 éves korukban veszítik el a szüzességüket. És, egy új tanulmány szerint, a genetika, vagy az öröklött tulajdonságok, mint például az impulzivitás is befolyásolhatja, hogy egy személy korábban, vagy későbbi életkorban akarja megkezdeni a szexuális életet.

Szüksége van segítségre?

A 40 éves férfiaknál körülbelül 5 százaléknak, míg a 65 év körüli férfiak 15 – 25 százalékának volt már merevedési zavara.

Miért csinálod?

Hát, ez nyílvánvaló! Azonban, a férfiaknál van még egy biológiai ok is: a génjeik továbbörökítése. Egy tizennyolcadik századi orosz nő tartja a világ szülési rekordját, 69 gyereke volt 27 terhességből, amiből tizenhat ikerterhesség volt, hét hármasiker és négy négyes-ikerpár. De, nem múlta fölűl a férfi rekordot, amit a Guiness Book of World Records szerint, egy marokkói uralkodó visz el, legalább 342 lánya, 525 fia, és további 700 leszármazottja volt.

Forrás: "Why Evolution Is True" (Viking, 2009), by Jerry Coyne 

életmód szexualitás együttlét párkapcsolatok

 

Megtekintések száma: 256817


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet