A csajod és a haverjaid

2013 Október 16

Ha megtaláltad álmaid nőjét, és a haverok mást sem látnak, minthogy bambán vigyorogsz, amikor egész álló este csak a telefonodon lógsz, akkor kíváncsiak lesznek, mi az ok, amiért elhanyagolod őket. Előbb-utóbb be kell hozni a társaságba a csajt. 
De hogyan csináld, hogy egyik félnek se legyen kellemetlen a dolog? 

A barátaid biztos nem azt fogják látni a barátnődben, mint te. Hiszen te szerelmes vagy, ezáltal elfogult. Lehet hogy a kedvesed sem fogja az első alkalommal a szívébe zárni a haverjaidat. Miért tenné? Talán primitívnek fogja tartani őket, mert számolatlanul isszák az akciós söröket, vagy karót nyelt hivatalnokoknak fogja látni őket, akik feltűnően fordulnak meg minden szűk ruhás lány után.

{loadposition szoveg}

Igaz ennek ellenére is megtalálhatják a közös hangot, de mindenképpen te legyél az, aki megpróbálja irányítani a beszélgetést. Hiszen te mindenkit ismersz. A kedvesedről sok dolgot tudsz, a haverokkal meg már évek óta összejársz. Tehát előnyben vagy.
Próbálj meg mindenkit belevonni a társalgásba, nehogy sértődés legyen. Mondjuk ha lementek egy szórakozóhelyre, akkor ne csak a csajodon lógj egész este, mert azt fogják mondani, hogy papucs vagy, mert egész este anyuci szoknyáján üldögélsz.

De ne is azzal próbáld meg oldani a hangulatot, hogy álló este otromba vicceket mesélsz a haveroknak, mert akkor a lány sértődik meg, aztán azzal fog faképnél hagyni, hogy idétlen és gyerekes vagy.

Ha sikerül úgy végigcsinálni az estét, hogy senki sem unatkozott látványosan, és nem is sértődött meg, akkor az már fél siker. Akkor a továbbiakban is be lehet iktatni egy-egy közös estét. Pláne, ha a csaj igazán jó fej, és a haverok elfogadják őt, és a lány is kijön a haverokkal. Ha valóban szeret, akkor úgyis elfogadja azokat, akik fontosak neked. A barátok pedig általában előbb ott voltak neked, mint ő.

 

Megtekintések száma: 6585


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet