A hamburgereket salátára váltotta a meki!

2018 November 07

De semmi ok az aggodalomra, ugyanis itthon még nincsenek veszélyben a kedvenc hamburgereink.


Közel 40 év telt el azóta, hogy a McDonald’s betette lábát Hong Kongba, most pedig a helyi igényeknek megfelelően szuperéttermet kellett nyisson, méghozzá salátával, quinoával és szarvasgombaolajjal. A legújabb dobásuk a McDonald’s Next természetesen ugyanolyan gyors mint hambis elődjei, és igényes, modern, egészséges.

Bár a mostani dizájnjukban sem erőltetik a piros és sárga, kilencvenes évekbeli színpalettát, az új éttermük futurisztikus kinézete mindent felülmúl. Üveg és fém mindenhol, olyan világítással, hogy a kajád minden apró részletét láthatod. 19 új, egészséges menü került az étlapra.

Ezt a helyet még 2014 -ben nyitották, tudomásunk szerint nem terjedt tovább sehova, és még a CNN -nek sem válaszoltak arra, hogy várható-e a közeljövőben még ilyen. A McDonald’s Next nem csak megjelenésébe és menüjét tekintve mondható forradalminak, hanem olyan újdonságokat vezettek be, mint az éttermi funkció, tehát este hat óra után asztali kiszolgálás veszi kezdetét, de mobiltöltő platformok, ingyenes Wi-Fi és önkiszolgáló kassza is működik. Tehát a gyorsétterem már nem gyorsétterem. Legalábbis ezen az egy helyszínen.

Azért reméljük, hogy jól átgondolja a McDonald’s jelenlegi vezetősége a dolgot, mert úgy gondoljuk ez egy helyes irány, és egy remek választási lehetőség azoknak, akik inkább az egészségesebb irányba mozdulnának.

Via Szevaszfaszi

életmód egészség McDonald's saláta

 

Megtekintések száma: 333236


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet