A szőke nők a legprofibb hazudozók

2014 Augusztus 24

Kiderült, hogy a szőke nők rendesen kenterbeverik a többieket észjárás terén: profibb hazudozók, mint bármelyik más hajszínnel rendelkező nőnemű lény! Mert hát hazudni tudatosan kell, így nem nem is olyan "szőkék" ezek a szőke nők.

A kutatást a Charles Worthington szépségmárka végezte ama célból, hogy kiderítse, miben hazudnak legtöbbet a nők, illetve mely számokat titkolják el a legnagyobb előszeretettel. S hát elég rossz hírünk van: füllentésben egyetlen nő sem kapott elégtelent! Mégis a legnagyobb százalékban a szőkék mondtak valótlant és mindezt ők csinálták a leghihetőbben. Második helyen egyébként a barnák végeztek, a legőszintébbnek pedig az őszhajú hölgyek bizonyultak. 

{loadposition szoveg}

S hogy miről hazudtak a legszívesebben a számokat illetve? Mi másról, mint az exeik számáról, a korukról és a ruhaméretükről. S arról is elég ködösen nyilatkoztak, hogy tartják -e a kapcsolatot a volt pasijukkal és mennyi alkoholt szoktak fogyasztani. Egy pimasz szőke nő pedig elárulta, hogy a pasijának fogalma sincs, arról, hogy ő valójában már 50 éves! Legyetek résen és talán nem árt felevenítenetek a női hazugságok jeleiről szóló cikkünket sem:

http://mensworld.hu/index.php/ferfias-jatekok/parkapcsolati-temak/item/853-mikor-hazudik-a-no.

 

 

Megtekintések száma: 7808


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet