Amilyen az arcformája olyan a nő

2014 Augusztus 01

Olykor a nők szeretnék felvenni a pókerarcot és nem elárulni mindjárt az első alkalommal a valódi legbenső énjüket. Nem is feltétlenül ravaszságból törekednek erre, hanem mert túl vannak egy- két nagy csalódáson és egyre elővigyázatosabban kezelik az újabb ismerkedéseket. A másik fél sem kíván viszont zsákbamacskát venni, így segíthet az ezotérikus állítás, amely szerint a női arcforma elárulja a belső jellemet. 

Lássuk az arcforma típusokat:

1. A kerek arcforma érzelmes jellemű nőre vall, aki nagyon érzékeny. Viszont ez nem látszik rajta, könnyű őt első látásra tévesen megítélni.

2. Szív alakú arc: elbűvölő, dinamikus, energikus és mozgékony nővel van dolgod. Szeret beszélni, beszélgetni, könnyen teremt kapcsolatokat és általában mindenki kedveli őt.

3. A hosszúkás arc tulajdonosánál érdemes őszintén a lényegre térni, mert nem tűri meg a hazugságot, a ferdítést, igazságérzete igen fejlett. Konzervatív és hagyományőrző, a nagyon modern dolgokat távolságtartással kezeli. A léhaságot sem szereti, keményen dolgozik és szívesen irányít másokat.

{loadposition szoveg}

4. A négyzet alakú arc mögött határozott, stabil személyiség rejtőzködik. Szenvedélyes és lobbanékony nőről van szó.

5. Ovális arcforma: Mindig, az élet minden területén a harmóniára törekszik viselője. Nehezen nyílik meg, kissé talán kimértnek is tűnik mások szemében, azonban igen sok szeretet lakozik benne. Talán épp a te feladatod, hogy ezt felszínre hozd belőle.

6. Háromszög arc tulajdonosánál humorban aztán nincs hiány! Jó kedélyű és vidám típus. Romantikus és érzékeny is, azonban igen féltékeny is, képes túlzásokba esni!

Kíváncsiak vagyunk, hányan figyeltétek meg, hogy legutóbb milyen arcformájú csajjal flörtöltetek?

 

Megtekintések száma: 7961


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet