Amit a nők nagyon utálnak bennünk

2018 Május 07

Vannak dolgok, amiktől a nők a falra tudnának mászni. Ezeket a dolgokat érdemes elkerülnöd, ha nem akarsz az agyukra menni!

Bizonyára te is tudnál jópár dolgot mondani a nőkkel kapcsolatban, amitől a hideg futkos a hátadon. Ezzel a másik nem képviselői is így vannak.

Az alábbi dolgoktól a világból is ki tudnak szaladni olykor-olykor, ezért érdemes lehet hanyagolni őket, ha jót akarsz magadnak.

Ígérgetés

Majd holnap felszerelem azt a lámpát. Majd a jövő héten megolajozom a biciklit. Majd holnap… Majd holnap… Ugye ismerős? Ha túl sokszor ígérgetünk lózungokat, melyeket mindig csak halogatunk, akkor két dolgot érünk el vele.

A nő szemében nevetség tárgyává válunk, és idővel rájön arra, hogy nem mindig tartjuk be azt, amit ígérünk. Ezzel extrémebb esetben a bizalom is megrendülhet. Elvégre hogy bízna egy olyan emberben valaki, aki csak ígérget, de soha nem tartja be az ígéretét?

Önzés

Érdemes azt is megfontolni, hogy mennyire vagyunk önzőek a másikkal szemben. Mi férfiak nagyon hajlamosak vagyunk az önzésre. Elvárnánk, hogy a szeretett nő mindig a kanapéig hozza el a sört, és velünk nézze a kedvenc meccsünket, holott lehet, hogy éppen lenne jobb dolga, vagy mást szeretett volna megnézni.

Persze ez csak egy élethelyzet a sok közül, de gondoljuk végig, és hamar rájövünk, hogy a hétköznapokra ez levetíthető. Érdemes odafigyelni a nőkre, és néha az ő kedvükben is kell járni, különben azt érzik, hogy minden a mi önző kis érdekeinkről szól.

Munkamánia

Nálunk, férfiaknál a munkamánia népbetegség. Szeretünk sokat dolgozni, teljesíteni, és néha túlzásokba esni, és 10-12 órákat dolgozni egy nap.

Nem csak a munkából és az egész napos robotolásból áll az élet. Néha tudni kell pihenni, és kikapcsolni. Egy munkamániás pasi mellett még a legmegértőbb nő is kellemetlenül érzi magát az idő előrehaladtával.

Haverok

Ha túlságosan sokat lógunk a haverokkal, de vele alig töltünk együtt egy kis időt, akkor egyszerre vagyunk önzőek, és árulók. A nő ugyanis árulónak fog minket tartani. Elvégre vele alakítottál ki kapcsolatot, nem a haverokkal.

Néha érdemes éppen ezért nemet mondani a cimboráknak, hogy imponáljunk a párunknak, és megmutassuk neki, hogy igen is, fontosnak tartjuk őt az életünkben.

Lehetne még sok hasonlót felsorolni, azonban a nők szerint a férfiakban ezek a legbosszantóbb dolgok. Ha ezeket elkerülöd, akkor a barátnőd, feleséged szemében jelentősen nő majd a kapcsolatotok megítélése, és nem utolsó sorban mindkettőtök közérzetén javítasz.

életmód pszichológia kapcsolatok

 

Megtekintések száma: 294769


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet