Barátság mint olyan,létezik?

2013 November 19

Arcok villannak be-e szó hallatán? Barátság? Konkrét élmények jönnek elő? Hát persze! Megénekelték, verset írtak, filmeket nézhettünk a barátságról, barátokról.

Mindenkinek mást jelent, egyben azonos, személyekkel van kapcsolatban legtöbbször, persze kivételt képeznek a házi kedvenceink akiket barátként emlegetünk! Muszáj kimondani a szót, hogy barát barátom, barátok vagyunk? Elég ha érezteted, vagy érzed. Hogyan lehet éreztetni a másikkal? Az emberek, ha jó viszonyt ápolnak a másikkal, legyen magánéleti, munkahelyi, gyerekkori, tinédzser kori, akkor az barát? Mindenkinek van gyerekkori barátja, a legnagyobb titkainak őrzője, a LEGNAGYOBB kalandjainak partnere. Szerencsés esetben, a gyerekkori barát elkísér a komoly felnőtté válás időszakon túl is. Esküvő, gyermekáldás, bánat, bú, ne adja isten válás idején, vigasztal, átsegít mindenen.

baratsag-mint-olyan-letezik

A munkahelyi barátság picit más! Együtt dolgozni nap mint nap, kiismerni egymás pozitív és negatív tulajdonságait, elfogadni egymást jó hangulatában és persze rosszban is.Támogatni, megérteni, bátorítani és egyben lebeszélni buta döntésekről. Megtalálni az erre megfelelő embert nem egyszerű, nem egy séta galopp, de ha sikerül rátalálni akkor ők azok akik bármikor, bármiben, bárhogyan is, de számíthatnak egymásra.

{loadposition szoveg}

Én büszke vagyok, hogy tudhatok ilyen remek embereket magam mellett, és remélem ők is büszkék, hogy maguk mellett tudhatnak engem! Hiszen azért vannak a jó barátok...........!

 

Megtekintések száma: 5277


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet