Biztos, hogy elárulja a férfi személyiségét a kedvenc itala?

2014 Február 28

Egy nőknek szóló irományban azt találták javasolni, hogy figyeljék meg az első randin, milyen italt rendel magának a pasi, mert az sokat elárul a személyiségéről.

A sört választó férfiról azt tartják, hogy nem lehet romantikus típus, sőt a szavak embere sem. Viszont hűséges típus, a sörhöz tutira, és egyáltalán nem zavarja, mit gondolnak róla mások.

A bort kifinomult választásnak tekintik, így a férfi nem lehet más, mint egy úriember, aki mindennek megadja a módját, szereti élvezni az élet ajándékait, és minden bizonnyal a választottját is a tenyerén hordja majd.

Az ásványvíz választását azzal társítják, hogy a férfi valószínüleg az egyszerű dolgok kedvelője. Emellett racionális és minden helyzetben tiszta fejjel gondolkodik, nem az érzelmei vezérlik.

{loadposition szoveg}

Az üdítő választásából arra következtetnek, hogy laza és éretlen pasival áll a nő szemben. Számára a legfontosabb a pillanat élvezete, és nem igazán gondolkodik hosszú távra.

A gyümölcslé arról árulkodik,  hogy romantikus, érzékeny férfival van dolga a nőnek, aki nem ijed meg a saját érzelmeitől, inkább megéli azokat. Fontos számára a biztonság és a harmónia, és olyan nőt keres, aki ebben partnere tud lenni.

A pezsgő legelső randira igazi szoknyavadász macsót jelenthet, akitől csak kalandot lehet várni.

A tejes kávé, a forralt bor, a tea vagy más, forró ital érzékeny lelkű, meleg szívű férfira vall, aki szereti az őszinte beszélgetéseket.

Azt viszont kihagyták, hogy mi van akkor, ha a férfi rövid italt fogyaszt. S az is kérdés, hogy miért lehetne felülni annak, hogy az első randin mit iszik a férfi? Hiszen általában ilyenkor jófiúnak akarnak tűnni és semmiképp nem alkoholtartalmú itallal kezdenek. Van itt bőven nyitott kérdés: ti mit gondoltok?

 

Megtekintések száma: 7849


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet