Borsószem hercegkisasszony és a többiek

2013 Március 26

Az esetek többségében természetesen nem lehet egyértelműen kategorizálni a nőket, de minden férfi életében voltak már tipikus személyiségek. Vannak, akik képesek a változásra a párjuk kedvéért, de vannak, akik inkább lesznek macskás vénlányok, minthogy egy férfinak engedjenek.

Borsószem hercegkisasszony
Akinek semmi sem jó. Mindenbe beleköt. Annyi tikkje van, hogy felsorolni sem lehet. Kialakított egy rendszert, amit ha valaki bármilyen módon megbont, teljesen kiborul. A vázának megvan a helye, a ruhái szín szerint csoportosítva. Beidegződések, melyeken nagyon nehéz változtatni. Ahhoz, hogy kicsit engedjen a dolgaiból, nagyon óvatosan kell közelíteni hozzá, rá kell venni, hogy ő is akarja a változást, és akkor nem lesz baj.

A tisztaságmániás
Nincs sáros cipő a lakásban, nincs pohár alátét nélkül, és ágyba reggeli helyett a porszívó hangjával ébreszt. Külön tisztítószer szentélyt tart fent, és pánikba esik, ha leeszed a fehér pólódat. Az igazán elvetemültek, ha vendégségbe mennek, akkor sem restek szivacsot, vagy törlőruhát ragadni, hogy kivegyék a részüket a házigazda munkáiból. Megváltoztatni ezt a nőt nem lehet, csak finomítani a szokásain. Ígérd meg neki, hogy betartod néhány alapszabályát és részt veszel a takarításban.

Fogyókúra mániás
Az igazi kalóriaszámlálós nő, aki folyamatosan arról panaszkodik, hogy éhes, vagy már megint nem bírt magával, és betolt egy egész tábla csokoládét. A probléma igazából nem is az étkezési szokásaiból adódik, hanem a folyamatos elégedetlenkedésből, és a testképzavaraiból. Az ilyen nők általában teljesen átlagos testalkatúak, mégis úgy érzik, hogy ahhoz, hogy megtartsák a férfit, 2D méretekkel kellene rendelkezniük. Manapság viszont már a 3D dívik.

Eszetlenke
Sok férfihódításról szóló történetben szerepel „Eszetlenke", aki olyan gyönyörű, hogy a napra lehet nézni csak rá nem. Amikor értelmes beszélgetésbe fogna vele az ember, hamarosan kiderül, hogy nincs is mása a szépségén kívül. Felszínes és butácska. Egy ideig lehet vele villogni, és imádkozni, hogy meg ne szólaljon egy társaságban, de a helyzet az, hogy előbb vagy utóbb rá kell ébrednie a férfinak, hogy a pompás ágybeli teljesítménye mellett nem lehet másra használni. Ideje tovább lépni.

{loadposition szoveg}

Harsány
Ez a nő típus nem rest a legújabb és legkifacsarodottabb divatot követve öltözködni. A stílusficam kiütközhet a beszédstílusában és a nevetésében is. Míg a nő azt hiszi, hogy ezzel lesz népszerű, addig a környezete menekül tőle. Előbb vagy utóbb a férfi is.

A HP
Nem, nem a házipálinka. A hisztis nőszemély, aki gyermeki önzőséggel viseltetik bármi olyan dologgal szemben, ami őt is érinti. Alkalmanként már ép ész érvvel sem tud szolgálni, csak hajtogatja a saját hülyeségét, miközben azon picsog, hogy nem is szereted igazán. Olyan, mintha egy 6 éves egyke kislányt zártak volna egy felnőtt nő testébe. Ha nem vagy még apatípus, akkor ne állja le vitázni, lépj tovább.

A pióca
Elképzelése szerint azzal, hogy ti együtt vagytok, tökéletes szimbiózist kel l kialakítanotok. Olyan egynemű masszává kell olvadnod vele, ami csak együtt létezhet. Egymás nélkül egyszerűen nem végezhettek semmilyen tevékenységet. A probléma, a tetőpontját talán ott érheti el, ha a nő már azon ügyködik, hogy közös munkahelyetek is legyen. Ne engedd. Próbálj autonóm maradni, és próbáld őt is erre sarkallni.

Akinek minden mindegy
Nincs soha véleménye, minden döntést rád bíz. És ez még a jobbik fajtája. Ha a határozatlansága miatt te hozod meg a döntést, olykor képes a szemedre hányni, hogy döntéseddel Őt, magát, nem vetted figyelembe, és ez szemét dolog tőled. Te pedig attól leszel teljesen pipa, hogy a hisztije közepette csak arra tudsz gondolni, valami felett elsiklottál.

Aki mindent jobban tud
Elmondása alapján hatalmas élettapasztalattal rendelkezik, így mindent jobban tud, mint a többiek. Legyen szó divatról, orvoslásról, építkezésről, gyermeknevelésről, mindenre van a környezetében egy rossz példa, akiket folyton tud bírálni.

A bosszúálló
Bármilyen apró hibát is követsz el kapcsolatotok alatt, azt kétszeresen is visszakapod. Ez a típus mindig megtalálja a férfi leggyengébb pontját, és addig ostromolja, amíg az fel nem adja, és be nem hódol, vagy el nem menekül. Nem képes kompromisszumra, és a bosszúja a kapcsolat vége után is jó ideig eléri még a szerencsétlen hímet.

A kategóriák lehet, hogy túlzóak, vagy elnagyoltak, esetleg hiányosak, nyomokban mégis igazságot tartalmazhatnak.

 

Megtekintések száma: 5025


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet