Bosszantó férfi szokások, amiket nem szeretnek a nők

2013 Október 17

Amikor az ember szerelmes, mindent azon a bizonyos rózsaszín ködön át lát. De akkor is észreveszi a hibákat, de szólni nem akar érte, mert nem akarja álmai pasiját megbántani. Ilyenkor beszéljünk meg a barátnőkkel, mik azok a dolgok, amik a legjobban idegesítenek bennünket. 
A férfinek mindig igaza van.

Mondhatunk mi akármit, érvelhetünk. Tudom, sokszor gondoljátok úgy, mi kis butuskák vagyunk, nekünk mindig mindent meg kell magyarázni. De higyjétek el, azért néha mi is tudunk okos dolgokat mondani, és jó lenne ha ezt ti is belátnátok.

Szipogás
Hát ez bizony eléggé kiábrándító tud lenni. Ha már az első randin ezzel indítotok, akkor bizony nagyon tökéletesnek kell lenni, hogy lehessen újabb találkozó.

Böfi
Ez nagyon aranyos tud lenni, egy édes kisbabánál, de egy meglett férfinek nem kellene a kedvese arcába böffenteni minden egyes korty sör után.

Körömrágás, ápolatlan kézfej
Ahogyan ti megnézitek egy nő kezét, úgy mi is lopva megnézzük a kezeteket már az első randin. Nem vagyunk oda a lerágott körmökért, és a kézfej repedései beívodott olaj, és koszfoltokért.

Köpködés
Bocsánat, de ez egy tipikusan paraszt dolog. Még elmegy, ha szotyizás, vagy tökmag rágás közben történik a dolog, mert ezeket a magvakat általában mi is szeretjük. A gusztustalanabb köpködéstől azonban egyáltalán nem vagyunk elragadtatva.

{loadposition szoveg}

Autó, számítógép, mobil
Ez az a dolog, ami untat minket. Nem igazán vagyunk oda a technikai dolgokért, ettől mi nem jövünk lázba. Gondoljatok bele, ez nekünk olyan, mintha mi órákig beszélnénk nektek a rúzsokról, a szempillaspirálról, és a legújabb műköröm divatról.

Az a bizonyos szó, B.meg
Miért kell minden második mondatot ezzel a szóval kezdeni, és miért kell ezzel a szóval befejezni a mondatot? A kettő között pedig egyéb nem kívánatos szavak is szerepelnek. Ha ezek a mondatok már az első randin elhangzanak, akkor ne is várjátok azt, hogy megadjuk a telefonszámunkat.

Vakarászás
Azon a bizonyos helyen. Ettől sem igazán repdesünk. Ha valami nem jó helyen van ott lent , akkor meg lehet azt igazítani diszkréten. Nem kellene előttünk könyökig nyúlnkálni a nadrágba.

Tv, foci, és a sör
Szerintem azért meg lehet érteni bennünket is. Nem a focival van a bajunk. De gondoljátok el, ti mit szólnátok, ha mi ott gubbasztanánk a tv előtt, egy üveg sörrel a kezünkben, szemünk kocsányon lógna, miközben valamelyik Brazil- szappanoperát nézzük, és mindenre csak az lenne a válasz: Pssszt, vagy Csend mert nem hallok semmit!!

 

Megtekintések száma: 5265


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet