Celluxos önarckép őrület a neten!

2014 Március 22

Hogy mi benne a jó, nem tudjuk. Az viszont tény, hogy egyre többen csinálják!

Egy bolond ismét százat csinál, sőt jóval többet is! Új őrület hódít a neten, a Sellotape selfie. Ez pedig annyit tesz, hogy valaki átlátszó ragasztószalaggal, tekeri körbe a fejét és torzítja el az arcát, majd lefotózza magát, és a fura kép már mehet is netre. Már van is sellofie rajongók Facebook oldala! Rengetegen barátaikat is felkérik, hogy készítsenek magukról celluxszörny képet, így a fotók gombamód szaporodnak.

S hogy honnét indult ez az őrület? A fenti képen látható 21 éves egyetemista lánynak, Lizzie Durley- nek  egy nap, amikor valamiért szörnyen rossz hangulatba került eszébe jutott egy jelenet, a Yes man című filmből, amelyikben Jim Carrey arca ragasztószalaggal van körbetekerve. Elhatározta, hogy csinál magáról egy ilyen képet, s mivel úgy érezte, hogy nagyon viccesre sikerült, rábeszélte a barátait is, hogy kövessék. Aztán együtt létrehozták a Facebook oldalt. Legnagyobb megdöbbenésükre néhány óra alatt tizennyolcezer, majd a nap végére már ötvenezer lájknál tartottak. Az alig három napja létrehozott oldalnak jelenleg, kis híján százötvenezer rajongója van. Jim Carrey maga is gratulált a lánynak az ötlethez egy képpel!

celluxos-onarckep-orulet-a-neten

{loadposition szoveg}

celluxos-onarckep-orulet-a-neten

celluxos-onarckep-orulet-a-neten

celluxos-onarckep-orulet-a-neten

celluxos-onarckep-orulet-a-neten

celluxos-onarckep-orulet-a-neten

Nos, inkább ez a kis móka terjedjen a neten, mint egyébfajta halálos kimenetelű játék, vagy az utóbb divatossá lett vírusos videók! Azért vigyázzatok: az orrlyukatokat soha ne csomagoljátok be, nehogy elfogyjon a levegő, amikor röhögni akartok!:)

 

Megtekintések száma: 5884


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet