Csinosabb, mint valaha

2013 November 26

Christina Aguilerát az elmúlt években csak súlygyarapodása és a botrányai miatt vette szájára a média. A sztár gyermeke születése után nehezen tudott megszabadulni a felszedett kilóktól, magánéleti problémáit pedig darabokra szedte a bulvársajtó.

Gyermeke Max Liron Bratman 2008. január 12.-én született. A szülés után már maradt rajta némi súlyfelesleg, ám mindez gyarapodni kezdett miután válságba került férjével való kapcsolata. Négy év házasság után vált el férjétől 2010 októberében. Ebben az időben készült a Díva című filmje, aminek forgatására rendszeresen vitte kisfiát. A filmben Cher-el együtt játszotta a főszerepet. Válása után nem sokkal ismerte meg új szerelmét Matthew Rutlert.

csinosabb-mint-valaha

Többször nyilatkozta azt, hogy nem zavarja sem őt sem a párját a, hogy kikerekedett. Ennek ellenére fogyókúrába kezdett. Életmód váltása látványos eredményeket hozott.

csinosabb-mint-valaha

Új body and mind típusú gyakorlatokat végez edzésprogramjában, ami nem csak a testét hanem a lelkét is karbantartja. Naponta csupán 1600 kalóriát eszik, ami az állandó fellépések mellett nagyon kevés. Jógázik és súlyzós edzéseket is tart. Sok rosszindulatú pletyka is bejárta a nagyvilágot miszerint az énekesnő zsírleszíváson ment keresztül, ám a karja is lefogyott. A teste kirobbanó formában van, és látszik, hogy sugárzik az elégedettségtől a színpadon.

{loadposition szoveg}

2011 áprilisában került a Voice zsűrijébe, az akkor még kerek formáival is gyönyörű Christina. A Voice legújabb szezonjára már új csinos és vékony formában vesz részt.

 

Megtekintések száma: 4461


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet