Egy hely, ami igazán elvarázsolt

2018 Június 11

A varázslatos MenDan Magic hotel egy pillanat alatt elröpít minket a kalandok és a csodák birodalmába. Ahogy megérkeztem, egyből golfkocsira pattantam, segítőmmel, Darennel, aki nemcsak bűvész, hanem remek idegenvezető is. Körbejártuk a szállodát, aztán körbe is kerekeztük, méghozzá nem is akárhogy: gyorsulási versennyel kezdtük. Igaz, én egy háromkerekűre pattantam és úgy mutattam a két méteremmel rajta, mint a majom a köszörűkövön... :)

Nyomás be a hotelbe. Mágikus hotelhez elbűvölő szoba járt. Micsoda kényelem, pazar bútorok, házimozi, szauna, luxusfürdő, színekben pompázó jakuzzi, borhűtő... Soroljam? Oké, menjünk enni. Impozáns étterem akváriumokkal díszítve, amelyek egyfajta térelválasztóként is szolgálnak. Bélszín, cheddar sajtmártással, majd brownie eperrel és pralinéval. Áááá, fantasztikus ízek.

Na de az ultracsúcs! Ebéd után foci, persze hatalmas kivetítőn, egymás ellen. Darts, billiárd, léghoki... Igazi bűnbarlang. :) Eközben Daren egy bűvésztrükkel szórakoztatott, sajnos a titkát nem árulta el...

Megnéztem a játszószobát, igazi gyermekparadicsom! Ahelyett, hogy egy-két bedobált régi kacat, kerék nélküli kisautók fogadtak volna, minden minőségi volt, sőt, gyerektornára is van lehetőség folyamatos gyermekvigyázó animátorral, aki szórakoztatja is a kicsiket.

Wellnessben úszkálás, jakuzzi, de a masszázs... Őszintén mondom, csak ezért is érdemes lett volna Zalakarosig utazni. Santos, az indiai masszőr tényleg nem viccel, ő aztán odavág minket úgy, hogy az utolsó utáni porcikánkból is kijön a görcs. És kinek hihetnénk leginkább? Santos a még most is élő 117 éves dédnagypapájától tanulta a fogásokat, aki még mindig aktív.

A zalakarosi fürdő pedig egy percre a hoteltól, ha valaki nagy fürdőzésre és kikapcsolódásra vágyik. Ha rám hallgattok, és megtehetitek, nemcsak két napra, hanem akár egy hétre is érdemes ide eljönni, mert ez aztán mágikus hely!

 

Megtekintések száma: 736666


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet