Elkábított gyerekekkel az ölükben koldulnak!

2013 Decemberr 03

A történetet egy blogíró osztotta meg a szívszorongató valóságról.

A világon nagyobb városokban, ahol sok ember fordul meg aluljárókban, közlekedési csomópontoknál, metróállomásokon láthatunk olyan meghatározhatatlan korú nőket koldulni egy alvó gyermekkel. Az, hogy miért éppen gyermekkel ülnek ki, inkább megbotránkoztat bennünket, mint az okát kutatnánk: lehet, hogy sajnálták sajátként elhagyni, vagy úgy gondolják a szerencsétlenek, hogy így jobban megszánják majd őket az emberek. Az viszont soha nem fordult meg a fejemben, hogy talán nem is sajátjuk a gyermek, s nem is a kimerültségtől alszik annyira szegényke!

elkabitott-gyerekekkel-az-olukben-koldulnak

Az egyik blog írójának viszont feltűnt, hogy minden kolduló nő karjában úgy alszik a gyermek, mint egy darab fa. Az egyikhez odament, s elkezdte faggatni, miért alszik folyton az a gyerek? " Választ nem kapott, de valami nem engedte nyugodni, így felhívta egy régi barátját. Az illető Romániában nőtt fel és soha nem járt iskolába, hanem a mélyszegénységben töltötte élete nagy részét. Válasza pedig sokkoló volt: ezek a gyermekek vodkát, vagy heroint kapnak, hogy a koldulás közben mélyen aludjanak, és így nem zavarja a koldust, és a gyermek sem látja azt, hogy mi történik körülötte. A vodkát, és a drogot természetesen nem a koldus, hanem a megbízói állják. Ezzel a szívszorító módszerrel ugyanis jó bevételre lehet szert tenni. Előfordul, hogy a kegyetlen módszert a gyermekek nem élik túl, de a koldusok olyan terrornak vannak kitéve, hogy ha „munkavégzés” közben meghal a gyermek, ugyanúgy végig kell csinálni a műszakot. A koldusoknál nem minden esetben a saját gyermekével van az édesanya, hanem akik a koldulást végeztetik a nővel alkoholista családoktól bérlik a gyerekeket. "

elkabitott-gyerekekkel-az-olukben-koldulnak

 

elkabitott-gyerekekkel-az-olukben-koldulnak

{loadposition szoveg}

elkabitott-gyerekekkel-az-olukben-koldulnak

A kegyetlen és szívtelen elvárások azt is megkövetelik, ha egy édesanyának meghal a gyermeke, akkor annak másnap ugyanúgy ki kell ülni koldulni egy másik bedrogozott, alvó gyermekkel. A választ képtelenségnek tartó blogíró másnap újra elsétált az asszony mellett, de már egy másik gyermek volt a kezében... Nagyon kegyetlen tud lenni olykor a Sors! 

 

Megtekintések száma: 5466


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet