Értékálló luxus felsőfokon, a Balaton partján

2019 Május 03

A Pelso Bay Apartman és Yacht Club projekt koncepcióját tekintve egészen egyedi vállalkozásnak számít hazai viszonylatban.


 A Balaton északi partvidékének egyik legfrekventáltabb helyén , az alsóörsi félszigetnél , a paloznaki öböl mentén folyamatban lévő beruházás olyan üdülő, illetve lakás céljára is kiválóan alkalmas ingatlanokat kínál a varázslatos balatoni táj szerelmeseinek, amelyek akár nyaralásra, akár életvitelszerű lakhatásra alkalmasak, nem utolsó sorban pedig üzleti befektetésnek is kiválóak.

Park, belső tó, játékosság és elegancia

Az épületek tervezése során fontos szempont volt, hogy minél több lakásból élvezhessék a tulajdonosok a Tihanyi apátság, valamint a félsziget lenyűgöző látványát, de egyúttal megtartva az intimitást, az egyedi eltolt formatervezésnek köszönhetően.

Az elhelyezkedés kiválasztásánál és a tervezésnél kiemelten fontos szerepet játszott a kerítések nélküli nagy park dominanciája, a játékosság, a panoráma kiemelése, valamint a sajátos mikroklímát biztosító ökológiailag is hasznos belső dísztó létesítése. Olyan embereknek lettek megálmodva ezek a csodálatos életterek, akik szeretik a víz közelségét, fontos számukra a kényelem, nem akarnak a kert gondozásával foglalkozni, szeretnek közösséghez tartozni és az igényszintjük mind minőségben, mind életnívóban átlag feletti.

Modern megoldásokkal a tökéletes döntésért

A Pelso Bay projekt exkluzív jellegét mi sem tükrözi jobban mint hogy a magas színvonalú építészeti megoldásokon túl nagy hangsúlyt fektetnek a leendő ügyfelek vásárlással kapcsolatos döntéseinek támogatására. A www.pelsobay.hu oldalon található látványképek és információk mellett virtuálisan is körbejárhatóak az épületek és a szobák a www.pelsobay.hu/vr oldalon. A virtuális túra során nem csak ízelítőt nyerhetünk az ingatlanok egyediségéről és szépségéről, hanem hasznos ötleteket is kaphatunk a leendő lakásunk berendezésének kialakításához.

Élmények tárháza és kiváló befektetés

A Pelso Bay kényelmi szolgáltatásaival igazi élményt nyújt lakói számára:

  • privát strandot
  • egész évben nyitva tartó wellnesst és kávézót
  • bérelhető vitorlás flottát a sportág szerelmeseinek
  • borpincét, bérelhető bortrezorokkal
  • kávézót, drinkbárt, éttermet

A 121 apartman többfajta befektetési koncepció megvalósítását is lehetővé teszi a prémium szegmensben. Akár bérbeadás, akár továbbértékesítés a cél, a Pelso Bay mindehhez jó hozammal kecsegtető lehetőséget nyújt. A hollywoodi filmek világát idéző egyedülálló balatoni mikrokozmosz ezért nem csak páratlan kikapcsolódási vagy lakhatási lehetőséget kínál, hanem az évtized egyik legkitűnőbb ingatlanbefektetését is. A Balaton térsége, annak északi partja iránt egyre intenzívebben növekvő bel-és külföldi érdeklődés, valamint a legkényesebb nyugat-európai ízlést is kielégítő luxus a garancia arra, hogy a Pelso Bay-be befektetni több, mint jó döntés. Hogy mennyire az, annak ékes bizonyítéka, hogy a lakások 35%-a már elkelt. Az ingatlanok átadása 2019 végén indul.

(x)

 

Megtekintések száma: 61910


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet