És ha az vagyok???

2014 Február 08

Akkor mi van? Megteheted, hogy ítélkezz, te makulátlan vagy? Milyen jogon törünk pálcát más feje fölött? Hogy jövünk ahhoz?

 Igen-igen, könnyebb meg látni más szemében a szálkát, mint magunkban azt a bizonyos gerendát. Miről beszélek? Látni egy fiatalkorú terhes lányt, elgondolkodtató de nekem kell felnevelni? ugye nem. Akkor? Drogoktól megbillent tinédzser a kapualjba? Mindenki azt csinál az életével amit akar! Elsétálni egy hajléktalan kolduló mellett, össze szorul a szívem. Úr isten, lehet tök jó élete volt és ide jutott.

es-ha-az-vagyok

Senki nem tudhatja mit ér meg. Részeg fiatalok üvöltöznek éjszaka részegen, elgondolkodtató de szégyellheti magát a világ, hogy idáig jutottunk itt tartunk. Nem vagyok nagyobb nagyobb rakás senkinél sem, csak elöbb gondolkodok mielőtt véleményt nyilvánítok, és ítélkezek.

{loadposition szoveg}

Hisz ki vagyok én tulajdonképpen? Lehetnék akár- drogos-alkoholista-gyermekanya-hajléktalan-prostituált és akkor mi van??? Honnét tudja bár ki, hogy jutott el idáig?? Ameddig nem fogadunk el másokat, ne várjuk el, hogy más elfogadjon minket! További szép napot!

 

Megtekintések száma: 7301


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet