EZ NEM AZ ÉN GYEREKEM!

2013 Október 01

Meg áll az eszem! Ki gondolta volna? Olyan szorgalmas,jóravaló,bájos és kedves gyerek volt ez idáig,most meg?! Kapkodom a fejem,mi van? Ki ez az ember?

Nem törődik semmivel nem érdekli semmi az ő szavaival: "Leszarom okés?" Mit problémázol? Kattanj már le rólam! A tanárokkal tiszteletlen,tramplin öltözik,flegma. Jelezték az iskolából hogy nem tudja hány kilós! Az utcabeliek szóltak nem köszön,udvariatlan pedig eddig?

ez-nem-az-en-gyerekem

Állok szét tett kezekkel és kérdem : mikor,hol,hogyan alakulhatott ki ez a káosz! Mit tegyek? Vigyem valahová? Meg sem hallgat!

{loadposition szoveg}

Barátok tanácsaival sem megyek messzire: -Adjál neki olyan pofont,hogy bele nőjön a tavalyi kabátjába! - Üljél le vele szépen, kérdezd meg bántották-e,mit gondol? - Minden tini ilyen nyugi majd kinövi! -Te is voltál tini lázadó nem?

ez-nem-az-en-gyerekem

 

Meséld el neki akkor milyen volt! -Legyél partnere Szarjál le te is mindent! Tanácsok jönnek mennek. A legjobb amit tehetek,várok-várok-várok! A türelem rózsát terem. Saját hibáján tanuljon,lényeg az tudja érezze,hogy mellette állok és rám mindig mindenben számíthat! Én így látom! Üdv.

 

Megtekintések száma: 5143


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet