Ha élesztőt eszel bármennyi alkoholt fogyaszthatsz anélkül, hogy berúgnál?

2014 Szeptember 15

Nagy trükknek tartja az amerikai sörgyár az állítását az élesztő és az alkohol kapcsolatáról. Állítólag egyetlen teáskanálnyi szárított élesztőt kell lenyelnünk, mielőtt inni kezdenénk. Az élesztő megakadályozza az alkoholnak, hogy elérje az agyat. A Boston Beer Company egyik alapítója, Jim Koch találta ki a nagy ötletet. S büszkén vallja, hogy ezzel az apró trükkel vége az italmámoros állapotnak és az azzal járó családi perpatvaroknak.

{loadposition szoveg}

Már csak egy kérdésünk maradt: ki az az elvetemült, aki azért költ italra, hogy ne érezzen semmit? Erre jött is a némileg kielégítő válasz: Koch  hozzátette, hogy az élesztő nem teljesen szünteti meg az alkohol hatását, csak csökkenti azt.

 

Megtekintések száma: 4673


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet