Helios, a mindent látó fényes Nap istene

2018 Április 09

A mindent látó fényes Nap istene, Helios vágtat végig az égen káprázatos négy lován. Aztán persze alászáll Hévízen, hiszen nagyon elfáradt a hosszú út során. És ott aztán megtapasztal mindenféle földi jót. Hogy mit is tulajdonképpen? Mondom!

A Hunguest Hotel Heliosban jártam, ahol kipróbáltam, vajon Heliosnak jó dolga volt-e itt. Kezdésnek nyugodt, kellemes színekkel átitatott, rendezett szoba, káprázatos kilátással.

Majd jöhet a jól megérdemelt cappuccino, hozzá egy isteni meggyes desszert, húúú mennyei! Aztán a roppant hangulatos, fenyőkkel teli kertben lévő kinti medence, úszkálni a forró vízben... testet-lelket melengető. 

Aztán jött a vaskos meglepetés! Csontropogtató masszázs. Jól hangzik, igaz? Amikor a masszőrt megláttam, Thor és Hulk unokaöccsét láttam benne - egyben. Egyetlen ép porcikám sem maradt, ellenben azóta semmim sem fáj. Ha ezt túléltük, jöhet a pecsétmasszázs. Ilyet sem láttam még, érdemes kipróbálni, főleg a csontoropogtatás után.

Ha ez nem elég, jöhet a súlyfürdő. Na, ez felér szinte egy akasztással. Merthogy szó szerint ez történik. Lógsz a vízben, és konkrétan csak a nyakadnál tart egy merevítő. Hogy ebben mi a különleges és nehéz? Aki kipróbálja, meglátja, hogy nem egy könnyű mutatvány, jól megnyújt...

Ezután klasszikus rántott camemert, majd különleges csirketorta salátával, levezetésképpen bonbonkollekcióval... És persze óriási pinyó a kollégákkal! Ping-pongoztunk ütővel, majd papuccsal, majd telefonnal...:)

Na de mi nem maradhatott ki? A tavirózsás úszósapka! A látvány önmagáért beszél!

Hogy összességében milyen olt? Eszméletlen jól éreztem magam, minden adott ahhoz, hogy fantasztikusan eltöltsük itt a pihenésünket aktívan és passzívan is, amire csak vágyunk! 

Pisti

Wellness Utazás szebeni Hunguest Hotel Helios

 

Megtekintések száma: 135670


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet