Hogyan frissülj fel zuhanyzás nélkül?

2016 Szeptember 24

Szeretnél felfrissülni, de nem akarsz zuhanyozni, vagy csak épp nincs lehetőséged rá? Íme, néhány zuhanyzás nélküli felfrissülés tipp!

Vannak olyan élethelyzetek, amikor szükséged van egy kis felfrissülésre, és nincs a közelben zuhanyzó. És amúgy sem zuhanyozhatsz le mindig, ha felfrissülésre vágysz!

Ha épp tárgyalásra mész, vagy szülinapra, nem kell, hogy mindig olyan szagod legyen, mint egy fizikai munkásnak, két műszak után.

Dezodorok

Igen, a jó öreg dezodorok jelentik talán a legelterjedtebb, legtöbb férfi által ismert trükköt a szagok elfedésére.

Ma már egészen profi termékek állnak rendelkezésre, melyek valóban képesek arra, hogy az erősebb szagokat, kellemetlen illatokat elnyomják, vagy teljesen semlegesítsék.

Mindi tegyünk el egyet, ha megyünk valahová. Mi férfiak amúgy is gyakrabban izzadunk mint a nők, így bármikor ránk férhet egy dezodoros gyorskezelés.

Antibakteriális törlőkendők

Érdemes a kezünket is tisztán tartani, főleg ha nem szeretnénk elkapni a hírhedt férfi náthát. A higiénia pedig egy még fontosabb szempont. Egy üzleti ebéden nem vehetjük úgy a kezünkbe a kenyeret, hogy egy negyed órával előtte még a metró egyik kapaszkodóját fogtuk.

Legyen mindig nálunk egy-egy lehetőleg antibakteriális törlőkendő, mely megtisztítja kezünket a baktériumoktól ráadásul még egy kellemes alapillatot is biztosít.

Az sem utolsó szempont, hogy ezáltal kezünk sokkal ápoltabbnak fog tűnni, és szinte vonzani fogja a női tekinteteket.

Zsebkendők

Szinte már-már triviális, mégsem használják őket túl sokan. Pedig nagyon praktikus, és rendkívül jól tud jönni, ha izzadósak vagyunk. Előfordulhat, hogy egy értekezleten van jelenésünk, de szakad a homlokunkról a víz.

Kínos pillanatokat szerezhetünk magunknak és a jelenlévőknek azzal, hogy ijedtek próbáljuk öltönyünk ujjába törölni ragadós arcunkat. Érdemes érkezés előtt zsebkendővel áttörölni magunkat, főleg az arcunkat, homlokunkat.

Hintőpor, testpor

Az izzadósak minden bizonnyal elégedetten csettintenek, hisz ők tudják, hogy a különféle testporok nagyon jól elejét képesek venni az állandó izzadásnak.

Lehet kapni arcra készített változatot, illetve olyat, melyet az egész testünkön használhatunk. Ha nincs nálunk ilyen testpor, vagy sietünk, akkor egyszerű hintőpor is megteszi!

Ezzel a néhány apró, de nagyon hasznos tippel elejét veheted annak, hogy megjelenésed kellemetlen legyen mindenki számára, bárhová is sietsz.

Anélkül tűnsz ápoltnak, hogy ehhez újra le kellett volna zuhanyoznod. És nem utolsó sorban megmarad a megnyerő külsőd.

életmód egészség praktikák trükkök imidzs sárm

 

Megtekintések száma: 13143


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet