Hogyan tarts tüzesen egy kapcsolatot még 5 év után is

2016 Szeptember 27

A hosszú ideje tartó kapcsolatok egyik riasztó szokása, hogy egy idő után – ha nem gondozzák őket- hajlamosak ellaposodni, ilyenkor pedig a felek elkezdenek elhidegülni egymástól. 

Megmutatunk 5 trükköt, melyet a hétköznapokba beépítve olyan tüzesen tarthatod a kapcsolatot, mintha csak most jöttetek volna össze.

Egy kapcsolat olyan, mint egy növény. Gondozni kell, mert ha nem teszed, egy idő után szép lassan elfonnyad. A fonnyadó növényeket már sokkal nehezebb megmenteni.

A kapcsolatot is időről időre gondozni kell, és most nem kötelességtudatból való gondoskodásról beszélünk, hiszen a kapcsolat nem egy ránk kényszerített dolog.

De elkerülhetetlen, hogy elő ne vegyünk olyankor apró trükköket, melyekkel fel lehet tüzelni újra a hőn áhított nő szívében a kemencét.

Rendszeresen bókolj neki

A férfiak, főleg ha már együtt vannak egy ideje párjukkal, beleesnek abba a végzetes hibába, hogy úgy gondolják, hogy véget ért a munka. Hiszen a nő már megvan, szeret, nincs miért dolgozni, nincs miért teperni.

Azonban ez nem így van. A nő bármikor tovább állhat, ha azt érzi, nem becsülik meg, és csak tartják. Érdemes tehát éreztetni vele, hogy szép. Ha teheted, bókolj neki. Az apró bókokat észre fogja venni, még ha nem is mondja, és jól fog esni neki.

Éreztesd vele, hogy szereted

A szeretett nővel azt is éreztetni kell időről időre, hogy szeretve van. Puszilgasd, öleld át spontán, de persze ne vidd túlzásba, mert akkor éppen a visszájára fordulhat, hiszen a nők a túlságosan bújós férfiakat sem szeretik.

Néha nagyon hatásos tud lenni az is, ha homlokon csókolod, gondviselésed jeléül, melyet nagyon értékelni fog.

Érdekeljen, mi van vele

Idejét sem tudod már, hogy mikor kérdezted meg tőle, hogy milyen volt a napja? Vagy, hogy hogyan érti magát? Súlyos hiba, de még korrigálhatsz!

Érdeklődj felőle. Kérdezgesd a munkájáról, vagy arról, hogy mit csinált aznap. Hidd el, jó néven fogja venni érdeklődését, mert az fog lejönni belőle, hogy még mindig érdekel téged.

Legyél spontán

A hosszú ideje tartó kapcsolatok egyik nagy átka, hogy kialakul egyfajta negatív értelemben vett rutinosodás. Tudjátok, hogy ott van nektek a másik, és azt is, hogy bizonyos dolgokban nagyjából milyen reakciót várhattok a másoktól papírforma szerint.

Jó dolog ennyire kiismerni a másikat, mert ez biztonságérzetet nyújt főleg a nőknek, azonban időnként rá kell cáfolni a rutinokra. Csináljunk, vagy tegyünk néha spontán dolgokat. Ez színt és egyfajta varázst visz a kapcsolatba, és felkavarja a köztetek nyugvó állóvizet.

Randizzatok újra

Az újra randizásnak megvan a maga hangulata. Egyrészt ezzel emlékeztettek egymást, hogy honnan indultatok, és hogy hol tartatok, valamint kellemes emlékeket idézhettek fel egymásban.

Nosztalgiázni mindig jó, és talán újra sikerül az elhidegülés helyett egymásba szeretnetek ismét. Tehát randizásra fel, akár a régi helyeket is felkereshetitek, ahol legelőször találkoztatok.

Töltsetek egy kis időt külön

Nem átmeneti szünetre gondolunk ez alatt, hanem arra, hogy legyen meg mindkettőtöknek a megfelelő magánszférája. Ha állandóan együtt vagytok, az egy idő után valamelyik fél számára nyomasztóvá válhat, és akár egy szakítás fő oka is lehet.

A külön töltött napi pár óra arra is jó, hogy minkét fél egy kicsit tudjon magával is foglalkozni. Ha ti magatok rendbe vagytok, akkor a kapcsolatotok is rendben van.

Látod, hogy mennyire egyszerű dolgokkal lehet feltüzelni egy régi kapcsolatot? Akkor ne habozz, és vágj bele, pakold bele a kemencébe a fát, hogy újra lángoljon köztetek a szerelem!

szerelem tanácsok párkapcsolat párkapcsolatok

 

Megtekintések száma: 25984


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet