Így csábítsd el a nőt!

2015 Április 09

Egy kapcsolat elején fontos, hogy tudjunk csábítani. Általában a nők érzékenyebbek ezekre, mint a férfiak, pont ezért próbálunk pár tippet adni, hogy érdemes csábítani...

Fontos a magabiztosság!

A két legfontosabb tényező amit a nők értékelek, a magabiztosságot és az önbizalmat. Persze mindennek van határa. Így tudni kell hol vannak a határok, hogy hiteles maradj.

Védd meg!

A nők szeretik ha egy férfi nem beszari, és mindig tudja mit kell tennie. Ősidők óta a férfi feladata védelmezni a nőt, nem szabad hogy ez fordítva legyen.

{loadposition szoveg}

Légy megbízható!

Egy kapcsolat alapja a bizalom, ha ez nem alakul ki az egésznek semmi értelme. Ki kell alakítanod a bizalmat, mégpedig úgy hogy tisztességesen viselkedsz. De vigyázz ez nem azt jelenti, hogy kiszámíthatóvá kell válnod, lény egy picit titokzatos!

Mutasd, hogy van konkurencia!

A nők szeretnek versenyezni, és ha a férfi nem szerezhető meg azonnal vagyis versenyezni kell érte, nagyobb az esélye a kapcsolat jó irányba haladásának. Mutasd, hogy más lányok is kedvelnek téged, de ezt sem viheted túlzásba.

Humor és pimaszság ezt imádják!

Nincs jobb egy vicces találkánál, poénos randinál, amikor csak nevetgéltek együtt...Sok nő számára a humor egyenesen az intelligencia fokmérője. Minél több pozitív élmény köt össze benneteket, annál inkább fog ragaszkodni hozzád.

Beszélgess!

A nők lételeme a beszélgetés, és ha meghallgatják őket. Szeretik, ha van közös téma, erre készülj fel. Ha ismered a lányt jó ha tudakozódsz mi az amit szeret és nyert ügyed van!

 

 

Megtekintések száma: 8307


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet