Injekcióval a női orgazmusért

2014 Február 19

Hiába tesz meg mindent a férfi, a nővel is megesik, hogy kielégületlen marad. S mindez nem minden esetben történik meg azért, mert az egyik fél esetleg hibázik, rosszul teszi a dolgát, számos egyéb oka is lehet a problémának. Felmerült a kérdés, hogy ha van Viagra férfiaknak, miért ne lehetne nőknek is valamit kitalálni. A legújabb megoldásnak az O-injekció ígérkezik.

Az O-injekcióhoz vért vesznek, majd kiválasztják belőle a vérlemezkéket, melyeket visszafecskendeznek a klitorisz környékén lévő területre, az úgynevezett O-pontba a hüvely bevezető részén. Az injekció új sejtek növekedésének stimulálásával felhízlalja úgymond a csiklót és érzékenyebbé teszi a  hüvelyi területet. 

{loadposition szoveg}

Az eljárás Dr. Wood szakértő szerint számos nőnek segíthet, főleg hogy az idősebb és/vagy szülésen átesett nők, azt tapasztalják, hogy jelentős mértékben csökkent klitoriszuk érzékenysége. Kísérletei során a növekedési faktorok szinte másodperceken belül kifejtették hatásukat: először fizikailag felduzzasztották a területet, aztán beindult a hosszú távú hatásuk. Azt is elmondta, hogy a kezelt 80 nő körülbelül 85 százaléka jól reagált a beavatkozásra, és 14 hónap elteltével még mindig kiváló az eredmény.

Bár  injekcióval kapcsolatos klinikai kísérletek még zajlanak, máris nagy iránta az érdeklődés. Nem csoda, hiszen ha megromlik egy párkapcsolatban a nemi élet, legtöbbször tönkre is megy a házasság, s elvész az önbecsülés is.

 

Megtekintések száma: 7935


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet