Ínyencek, figyelem!

2018 Március 27

Világéletemben szerettem jókat enni. Korábban édesanyám, most pedig feleségem főztjét érzem a legtökéletesebbnek. Most, hogy szállodákba látogatok, rengeteg új ízzel és fogással találkozom. Szeretem a vidéki ízeket és az ínyencségeket egyaránt. Szerencsés vagyok, hogy jó géneket örököltem szüleimtől, így akármennyit ehetek, nem hízom el. Azért persze odafigyelek, hogy mit, és persze mikor eszem. Legutóbbi zalakarosi látogatásom alkalmával magával ragadott a gasztronómia. Libamájkollekció, lazac hollandi mártással, túrótorta, málna Charlotte, végül mandulás latte. Jól hangzik, igaz?

És persze nem csak jól hangzott, hanem fenséges is volt, mert, hogy én ezt végig kóstoltam a Hunguest Hotel Freya vendégeként.

A kiadós étkezések után dőljünk hátra a „Zalakarosszékben”, és élvezzük!

Egymás után jöttek a pozitív élmények, mert, hogy itt aztán minden van.

Fogadtatás, szoba, bekészítés, tisztaság, étterem mind-mind ötös, de a koronát a pihenésemre a fürdő tette fel, ahová egy szál fürdőköpenybe bújva egy fűtött alagúton tudtam átsétálni. Nagyon örültem, hogy nem rontja el az időjárás az ember kedvét, mert bármely évszakban érkezel, ki sem kell menned a levegőre és már csobbanhatsz is a medencékben.

Azt mondják, Karos megér egy misét, én pedig azért jöttem, hogy ezt bebizonyítsák. Gyerekbirodalom, élménymedence, gyógymedence, szaunák, gőzfürdő és akkor még nem említettem a varázskezű masszőröket. Ki ne hagyjátok a gyógyító érintések masszázst, ha erre jártok!

Masszázs után jól esett a kádfürdő nyugalmában relaxálni, ahol el is szenderültem.

Kellemes meleg uralkodott az egész fürdőben, bármerre jártam, egy pillanatig sem reszkedtem, pedig fázós fajta vagyok.

Most „előretolt ékként” felfedezni jöttem Karosra, letesztelni a családom számára, mert nyáron velük szeretnék visszatérni. Patrik imádná a Vizipók-csodapók Gyerekbirodalmat, nekem pedig nagy kihívás az Adrenalin csúszdapark.

Freya a szerelem, az érzékiség, a kedvesség, a báj Istennője. Vajon mit jósol és üzen számodra? Látogass el hozzá és tedd próbára!

PISTI ☺

facebook Hotel termékteszt étterem

 

Megtekintések száma: 244774


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet