Ismered te Önmagad?

2013 Június 21

Tisztába vagy érzéseiddel, vágyaiddal, elképzeléseiddel? Megtudnád fogalmazni, ha megkérdeznék, ki vagy te valójában? Hol kezdenéd? Bemutatkoznék mennyi idős vagyok, családi állapotom, gyerekek s.t.b.

{loadposition szoveg}

Ugye te is tudod, nem ez érdekel? A nők többsége tisztában van az adottságaival, hiányosságaival, a változás sem áll távol senkinél, ha van kiért. Játszunk picit! Sikerül összegabalyodni valakivel, egy fülledt nyári partin. Több van kilátásban, mint telefonszám csere /vagyis?/ Őszintén elmondanád neked mi a jó? Te hogy szeretnéd? Mi lenne a jó, mikor tökéletes?

ismered-te-onmagad

Nekem nem kell ugye megfelelnem minden esetben? Lehetek önző, és néha szerénységem, részesítem előnyökben, előtérben. Jól akarom érezni magam, ahhoz viszont ismernem kell önmagam, tudnom kell, mikor érzem fontosnak, szexinek, kívánatosnak, bizonyos gesztusok, megmozdulások, mit tudnak elindítani nálam. Ismerem a testem és ha hozzám ér, van az a pont, ahol tudom nekem nagyon jó, engedem had mennyen. Az önismeret nem konkrét a lelki dolgok, a test ugyan olyan fontos része sött a legfontosabb az örömök szemszögéből nézve. Amíg magunkkal nem vagyunk tisztába, másokkal nagyon nehéz.

 

Megtekintések száma: 6029


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet