Kirstie Alley nyíltan beszél függőségéről

2013 Decemberr 12

A Nicsak kibeszél sztárja ma már őszintén vall egykori kokainfüggőségéről, amit vallásának köszönhetően tudott végleg elhagyni.

Az Emmy-díjas színésznő Howard Stern műsorában rántotta le a leplet drogos múltjáról. Elmesélte, hogy 25 évesen elvált férjétől és összejött egy férfival aki rossz körökben mozgott. Vele együtt süllyedt a mélybe, és próbálták ki a drogokat, míg kokainfüggő lett. Imádta a kábulatot amit a szer okozott, azt hitte soha nem fog lemondani róla. Magánéleti problémái egy csapásra szertefoszlottak, magányáról és depresszív gondolatairól is elfeledkezett, ezért a húszas éveinek második felét ebben a kokainmámorban töltötte, ami fokozatosan közelebb vitte a halálhoz.

John Travolta és kedvese hatására  Kirstie belépett a Scientológia Egyházba, és ez teljesen megváltoztatta az életét. Lemondott a drogokról, sőt Ő maga is segítővé vált. Az egyház drogellenes kampányában aktív résztvevő, és anyagilag is támogatja a nemes célokat.

kirstie-alley-nyiltan-beszel-fuggosegerol

Kirstie Alley és John Travolta a közös forgatások alatt barátkoztak össze. John felesége Kelly gyakran féltékenykedett a színésznőre, mivel az látványosan flörtölt Travoltával. Vonzalmuk soha nem teljesedett be, mivel valamelyikük mindig foglalt volt. Howard Stern műsorában szó esett a Travoltát ért vádakra, miszerint a pletyka szerint a férfiakhoz is gyengéd szálak fűznék. Kirstie mindezt cáfolta, és mivel Ő közeli barátja a férfinak, így ezt el is hihetjük neki.

{loadposition szoveg}

Kirstie a fogyókúrázók példaképe is lehetne. Életmódváltásával csodás eredményeket ért el. " Húsz évet fogyott" - mondják róla. Úgy fest a súlyát sikerül is tartania. Amióta lefogyott egészségesen táplálkozik és rendszeresen mozog.

kirstie-alley-nyiltan-beszel-fuggosegerol

 

Megtekintések száma: 4802


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet