Kutyaketrecekben élő emberek

2014 Február 04

Döbbenetes és szívszorító ezen emberek sorsa!

Amikor esténként elémállnak a gyermekeim különféle kívánságokkal, s gyakran a legegyszerűbbre is azt kell mondanom, hogy most nem, mert vannak fontosabb dolgok, s azokat sem tudom megvenni, nagyon keserű érzés. Amikor látom a beletörődő, de értetlen arcukat, hogy mások miért vannak jobb helyzetben szinte fojtogat a sírás a tehetetlenségtől. És sokan vannak így, nagyon sokan. Mégis van, amikor összetehetjük kezeinket, főleg ha a lentiekhez hasonló képekkel szembesülünk: a mi életünk álom az övékhez képest, hisz akad mit ennünk, van normális fedél a fejünk fölött és együtt lehetünk kis családunkkal!

S ne gondoljuk, hogy csak hazánkban nyomorognak szerencsétlen hajléktalanok, másutt is vannak bőven! Szívszorító, hogy a nagyon gazdagnak tartott városban, Hong Kongban mennyi szegény ember van! Életük pedig alig kicsivel jobb a hajléktalanságnál, hiszen kutyaketrecekben élnek. Több ezren lakják ezeket a vasketreceket! Gyakran 3 ilyen is van egymáson, és kb. 20 fér el egy szobában. 

kutyaketrecekben-elo-emberek

kutyaketrecekben-elo-emberek

{loadposition szoveg}

kutyaketrecekben-elo-emberek

kutyaketrecekben-elo-emberek

kutyaketrecekben-elo-emberek

Úgy gondolom, Brian Cassey embertelen életmódot láttató képeihez nem kell kommentár. Ha lenne egy varázspálcám azt kívánnám, hogy minden ember normálisan élhessen és boldogan, soha ne kelljen elvesztenie emberi méltóságát! 

 

Megtekintések száma: 7907


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet