“Lefeküdtem a főnökömmel — Hát, ilyen volt …”

2018 Január 08

Öt nő forró története a hivatali kapcsolatáról.

Fantáziált már arról, hogy lefekszik a főnökével? Mi történik, ha a fantázia valóra válik?

Nos, ennek az öt nőnek bejött. Íme a történetük, - elsőkézből.

“Azt hittem, együtt maradunk.”

„Igazság szerint, csak idő kérdése volt, hogy megtörténjen. Már a felvételi interjúm alatt flörtöltünk, aztán megadta a saját mobil-számát, mielőtt felvett volna. Már két hónapja az asszisztenseként dolgoztam, amikor egy bárban kötöttünk ki, fényképeket készítettünk, ami egy csókkal végződött. Innen aztán folytatódott, és hivatalosan is elindult a kapcsolatunk. Persze, még minden munkatársunk előtt teljes titokban tartottuk. Az ünnepekre hazavittem és bemutattam a szüleimnek és a családomnak. Azt hittem, hogy majd összeházasodunk. Nem volt egy jó ötlet, hogy összejöttünk, de mit tudsz tenni, ha szerelmes leszel?” – Marcy D, 31 éves

“A karácsonyi buli tehet róla.”

A karácsonyi bulin összejönni valakivel, soha nem jó ötlet. A buli végére teljesen kiütöttem magam, úgy berugtam és a főnököm ágyában kötöttem ki. Előtte semmi sem volt köztünk, semmi kémia, vagy érzelem, tényleg semmi. Egy részegen elkövetett baromság volt és másnap reggel mindketten nagyon zavarban voltunk. Én attól féltem, hogy ki fog rúgni, a főnököm pedig attól, hogy elmesélem mindenkinek. Az első pár hónap rémes, volt, mert közvetlenül hozzátartoztam, és hetente volt egy megbeszélésünk, ahol csak ketten voltunk. Néhány hónappal később mindketten megnyugodtunk, és magunk mögött hagytuk az esetet. Közel egy év telt el, mire normálisan tudtunk egymással viselkedni. Soha többé nem tennék ilyet a főnökömmel. A karácsonyi bulink a jövő héten lesz, de el sem megyek.” Liz H, 29 éves.

“Az előtt tettem meg, mielőtt elhatároztam, hogy kilépek.”

„A főnökömmel a szexet, bosszú-szexnek hívnám. Azt terveztem, hogy a következő hónapban kilépek, mert a főnököm egy szörnyű alak volt, én pedig tovább akartam lépni a karrieremben. Úgy gondoltam, jó móka lenni lefeküdni vele, aztán lelépni, mivel szuper meleg volt a pasi. Egy igazi meleg, seggfej. Meghívtam egy italra, aztán lefeküdtünk. Két héttel az első, és egyetlen alkalom után, hogy összejöttünk, kiléptem. Ez pontosan a szabadságolási szezon előtt volt, úgyhogy egy ideig senkit sem talált a helyemre. Sose beszéltem vele utána. – Debby S, 31 éves.

“A legjobban őrzött titkom.”

„Két éve vagyok együtt a főnökömmel. Nem randizunk, de, ami kettőnk között van, az, valami nagyon kiegyensúlyozott dolog. Az irodában senki sem tud róla, sőt úgy teszünk, mintha barátok is csak, alig-alig lennénk. Ez érdekessé teszi az életemet. Én is megdöbbenek, ha megtudom, hogy az irodában valaki a főnökével fekszik le!” – Carrie F, 27 éves.

életmód emberi kapcsolatok párkapcsolatok

 

Megtekintések száma: 1221651


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet