​Legyél nyerő az orálban!

2019 Augusztus 26

Rengeteg nőnek vannak nehézségei az orgazmus terén. A legtöbbük csakis a csikló izgatásával képes a csúcspont elérésére, ám nagyon nem mindegy, miként kényezteti őt partnere.

Tudtad, hogy a női klitorisz 8000 idegsejtet tartalmaz, így a női test legérzékenyebb pontja? Ez pontosan dupla annyi, mint amennyi egy péniszben van. Ebből adódik, hogy meglehetősen érzékeny - így könnyű vele jót tenni, ám hamar túlzásba is lehet esni.

A csikló akár 5 hüvelyknyi helyet is elfoglalhat a női test belsejében, emiatt a szakértők egyre inkább kezdik elismerni, hogy a híres nevezetes G-ponthoz is köze van.

És hogy mit is kell tenned ahhoz, hogy “agyeldobós” orgazmust érj el a női partnerednél? Mint már említettük, a klitorisz egy hihetetlenül érzékeny pont a női testen, így a nők 67%-a nem is kedveli, ha közvetlenül ott izgatják, hanem inkább körülötte. Ha nem vagy biztos abban, hogy kívánja a partnered, akkor itt egy univerzális segítség, amit bármikor bevethetsz: egyszerűen kérdezd meg tőle! A nyílt kommunikáció ugyanis kulcsfontosságú az aktus előtt, közben és után is.

Ha orálisan elégíted ki a párodat, gondolj arra, hogy nem csupán a nyelveddel tudsz örömöt szerezni a másiknak. Használd az ajkaidat és az ujjaidat is.

Az Indianai Egyetem kutatói 1 055 nőt kérdeztek meg a kedvenc szexuális technikájukról, amit a legjobban élveznek. 4 nő közül 3 azt mondta, hogy szeretik, ha kis köröket írnak le a férfiak a csiklójuk körül. Ehhez használhatod a nyelved, egy vagy két ujjadat is - de akár az említettek mindegyikét.

via Menshealth

szex nők egészséges életmód orál fontos pasik

 

Megtekintések száma: 18891


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet