Mellesleg

2013 November 21

Nem csak a férfiak bámulják meg a nőket, vagy a nők a pasikat. A férfiak, mint vetélytársak is sokszor leellenőrzik egymást. Nincs ez másképp a gyengébbik nem képviselőinél sem. 

A férfiak előszeretettel bámulják meg a nők domborulatait, és bizony a lányok-asszonyok is sokszor rajta felejtik a tekintetüket egy másik nő mellén. Miért van ez így? Talán a rivalizálás az oka, vagy talán azt csekkolja az illető, hogy valódi-e amit ott lát, vagy esetleg "gyári" termék?
Amerikai kutatók teszteltek férfiakat és nőket, hogy ki mit néz meg egy női fotón először. A felmérésben 36 férfi és 29 nő szerepelt. Ez alapján derült ki, hogy a férfiak és nők is ugyanazt nézik meg először a másikon. A melleket. Mind tudjuk ez a férfiaknál természetes evolúciós beidegződés. De a nők miért egy másik nő mellét bámulják meg először? A tudósok erre is választ vártak. Ezeket a válaszokat kapták a megkérdezett hölgyektől.

1. Megpróbálják megfejteni, hogy igazi-e amit látnak, vagy jó a hölgyemény plasztikai sebésze.
2. A szembejövő nő melle éppen kibukkant a pólójából, bikinijéből, ezért néztek oda.
                          mellesleg
3. Más férfiakat néznek, aztán odaréved a tekintetük arra, amit a pasik néznek. Ez természetesen egy másik nő pattogó, kemény melle.
4. Megpróbálják elképzelni, hogy a másik nő mellei hogyan mutatnának az ő testükön.
5. Azt nézik, hogy a kedvesük mennyire nézi a másik lány melleit. Ez nagy ok a féltékenykedésre. Aztán azon gondolkodnak, hogy a pasijuk biztos boldog lenne, ha nekik is olyan mellük lenne, mint annak a másiknak.

{loadposition szoveg}

6. Hazaérve összehasonlítják a saját mellüket a látottakkal. Méretre, formára.
7. Azért nézik, mert azt gondolják, egy jó melltartó kellene a másik nőnek.
8. Egyszerű kíváncsiság. Még soha nem fogták meg egy másik nő mellét. Egyszer szeretnék megnyomkodni, vagy még többet is csinálnának vele.
9. Csak azt próbálják meg kitalálni, hogy milyen márkájú melltartót hord az a másik, hogy ennyire csodás formája van a mellének. Meg kellene kérdezni, de az valószínű nagyon cikis lenne.

 

Megtekintések száma: 6976


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet