Mennyei Bükfürdő!

2018 Április 26

A Hunguest Hotel Répce Goldban tettem egy egynapos látogatást. Megkóstoltam a kiváló ételeket, a különleges, káprázatosan szép szobában tátott szájjal bámultam a meseszép kilátást, és persze élveztem a wellness minden igényt kielégítő szolgáltatásait. Nézzük is!

A szobáról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni: minden létező földi jóval felszerelt, csodás kilátás, tisztaság, még az ágymatracok is újak. Ott a pont.

Hatalmas, tágas, kulturáltan berendezett étterem. Libapecsenye, baconbe göngyölt omlós csirke, gesztenyepüré tejszínhabbal. Úristen, micsoda ízek...

A wellnessben a jakuzzi gyönyörűen körberakva minden este illatgyertyákkal... Hangulatos, bájos, nyugtató. Az úszómedencében egy kis úszkálás, aztán egy kis csócsó, Xbox-szoba... Gyerekek, figyelem! Nem beragadni a játékba 3 napra! :)

A koktélbárban fantasztikus latte, hozzá egy kis süti, majd jöhet a bükfürdői gyógyfürdő. Egy zárt folyosón átsétálsz, és már ott is vagy. A fürdőről nehéz pár mondatban szólni, egyszerűen ki kell próbálni.

Nincs elég dicsérő szó, komolyan. Makovecz Imre által tervezett mennyezet, pompa, elegancia, kényelem. Szaunaszeánsz, thai masszázs, minden van.

Skacok, ez itt olyan, mintha egy vadiúj szállodában járnék! Csodás a szálloda, minden, tényleg. Budapestről 3 óra autózás, de fúú, ha kikapcsolódásra vágytok, megéri!

szebeni bukfurdo hunguest hotel kikapcsolodas

 

Megtekintések száma: 50387


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet