Mi lenne veled nélkülem?

2013 Június 22

Mondtam már sokszor, én is! Majd meg tudnád, ha magad maradnál! Nagy a szád, hogy hülye vagyok, nem értek semmihez, mindent elbaltázok, idegesítelek sokszor, és unod már a banánt! Vannak napok, mikor érzékenyebben érintenek, máskor viccesnek vélt dolgok.

mi-lenne-veled-nelkulem

Ez így van rendjén. A puding próbája az evés. Majd össze csiszolódtok, jönnek a hozzászólások. Kívánunk sokszor cifrábbnál-cifrább dolgokat, érted miről beszélek? Persze! p.l: amikor dühös vagy, vagyok, vagyunk, gondolatban, Tücsköt-bogarat mondunk partnerünkre /ÉN SZOKTAM VÁLLALOM/ A fene megeszi az egész kapcsolatot, ha így folytatódik gondoltam számtalanszor.

{loadposition szoveg}

Imádom a kihívásokat, így ezeket is úgy kezelem mintha az lenne, hiszen ami nem öl meg az megerősít. Milyen pici dolgon megtud csúszni, egy számomra fontos dolog, a BIZALOM! Valljuk be nem egyszer megfordult már a fejünkbe, hogy vigye el az ördög a partnerünket, vagy szakadna rá egy talicska......!

mi-lenne-veled-nelkulem

Biztos feltünne neki, ha nem volna, vacsora, elmosogatva, tiszta ruha, a gyerkőcök ellátva, a kutya megetetve. A szokásos teendőkön kívül, ne felejtsük el a szeretetet, a megértést, a harmóniát, az éjszakai romantikát! Miről mondd le kedvesem, ha töröl, az ismerősei közül, a memóriájából? Végezzünk számításokat mielőtt, előtérbe helyezzük, a fene nagy egonkat, az elveinket, elképzeléseinket, barátok véleményét. Megéri döntés előtt, eljátszani a gondolattal, MILYEN LENNE NÉLKÜLED, NÉLKÜLEM! Üdv:

 

Megtekintések száma: 6350


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet