Mi mindenre jó a szex

2018 Április 06

A szex nem megoldás mindenre, de vannak olyan esetek, amikor egy hancúrozás valóban javulást hozhat. Ha legközelebb az alábbi helyzetbe kerülsz, ragadd meg a partnered és irány az ágy!

Rossz hangulat

Rossz nap a munkahelyen? Ma semmi sem úgy sikerült, mint szeretted volna? Fel a fejjel! Szex közben olyan hormonok szabadulnak fel, mint például a dopamin, ami garantáltan jobb kedvre derít.

Önbizalomhiány

Kevés olyan dolog van ami akkora önbizalomlöketet ad, mint a szex. Hiszen közben partnerünk csak ránk figyel, csak minket akar és minket tart a legkívánatosabbnak a világon.

Feszültség

Veszekedés a barátainkkal, a számlaegyenleg és még folytathatnák a sort... Sajnos nagyon sok oka lehet annak, hogy stresszesek vagyunk. A szex ezen is segíthet! Szintén a hormonoknak köszönhetően szeretkezés után elégedettségérzetünk lesz és halványodni fognak korábbi problémáink.

Kapcsolati probléma

Az intenzív tesi kontaktus megszünteti a harag és a feszültség utolsó szikráit is. A hosszú egymással való harcolás után üdítő élmény lehet egy kis hancúrozás.

Felejtés

Nem ajánlott rögtön új kapcsolatba kezdeni egy szakítás után. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem csillapíthatod a fajdalmaidat az ágyban. Még akkor is, ha a leányzó melletted nem a bizonyos „Nagy Ő”.

via Brigitte

szerelem szex szeretkezés megoldás probléma

 

Megtekintések száma: 141815


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet