Miért fekszik le egy csaj mindenkivel?

2014 November 16

Gyakran hallani csajokról, hogy mi mindent csinálnak jól az ágyban, hiszen a pasik szeretik megosztani élményeiket egymással. Nem egyszer pedig az élmények közösek, ha úgynevezett lyuksógorok gyűlnek egybe: ugyanaz a csaj már mindőjüknek megvolt. De vajon mi a jó abban egy csajnak, ha szinte minden pasival ágybabújik? Bátrak voltunk és feltettük a kérdést.

Azt gondoltuk, hogy a legnagyobb motiváció a pénz vagy az élvezetek hajszolása, mert ezeket halljuk legtöbbször. Meglepődtünk, amikor a csajoknak több, mint a fele más okot mondott és méginkább ledöbbentünk azon, hogy az együttlétek alatt nem is élvezik mindig a szexet, sőt!

{loadposition szoveg}

Erika például a következőket mesélte el: "- Két komoly kapcsolatom volt. Mindig én kerültem ki vesztesen: megcsaltak, átvertek csúnyán. Elkezdtem bulizni és féktelenül csábítani, mert szükségem volt arra, hogy mindig megtámogassák az önbizalmamat. Nem a szexet élveztem velük, csak a hódítás izgalmát. "

miert-fekszik-le-egy-csaj-mindenkivel

Hozzá hasonlóan nyilatkoztak többen, s azt is elmondták, hogy azért lettek szó szerint " ribancok ", mert csalódtak a pasikban, akikhez hűségesek voltak. Utána pedig már olyan volt nekik az új skalp, mint a drog: mindig új és új kellett, miközben egyre jobban elfelejtettek igazán érezni. Ha valakivel komolyabbra is fordulhattak volna a dolgok, akkor sem tudtak már álljt parancsolni maguknak és azt sem nézték, hogy párkapcsolatban van -e az illető, akit felszedtek vagy sem. 

Átestek ezek a lányok a ló túloldalára rendesen és még nem is igazán boldogok, csak ideig- óráig. S hiába is állnak le egyszer, már le nem mossák magukról többé azt a bizonyos szót. Kár értük.:( 

 

Megtekintések száma: 8863


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet