Nagy vitát keltett az Amanda életét megváltoztató fogyás. A történet folytatódik – túl messzire ment?

2017 Decemberr 27

Interjú Amandával, a 40 kg-os fogyás után.

Egy helyi nő dokumentálta a hihetetlen, 40 kg-os fogyását, egy fotósorozatban mutatja be, hogy milyen változásos ment át testileg, és, hogyan hatott az önbizalmára is.

A 36 éves Amanda az Advanced Tolerance Prevention System alapján akart megszabadulni a fölösleges kilóktól 101 kg-os testsúlyú állapotában.

„Gyakorlatilag testmozgás nélkül’, tartva magát ehhez a formulához, Amandának sikerült lefogynia és visszanyernie önbizalmát.

„Amikor elkezdtem készíteni ezeket a progresszív képeket, mindig csak egyet készítettem. Utáltam azt, ahogyan kinéztem.”

Amanda online dokumentálta a csodálatos átalakulását és a látvány önmagáért beszél.

„Amanda mosolya egyre szélesebb, és a derékbősége egyre keskenyebb.”

„Amikor elkezdtem készíteni ezeket a progresszív képeket, mindig csak egyet készítettem. Utáltam azt, ahogyan kinéztem,” írta. „Annyira kevés volt az önbizalmam, hogy a siker gondolata meg sem fordult a fejemben. Ekkor olvastam egy cikket egy magazinban. A tolerancia hatásról szólt, és a kutatás rámutatott, hogy ilyen termék még nem volt. Az egyik megkérdezett kutató mondta ezt. Egyszerűen csak megemlítette a Slimfy-t, ami az egyetlen olyan termék, ami nem veszíti el a hatékonyságát, sőt javul a hatékonysága, ha hosszabb ideig szedik. Azt hiszem, ezt értette tolarencia hatás alatt …

...tényleg nem tudtam, hogy mennyire megváltoztatja az életemet..”

Amanda sikere ellenére, a Slimfy fogyasztó hatékonyságát mindenki megkérdőjelezi. A legtöbb fogyasztó termék azt állítja, hogy titkos zsírégető összetevőkkel rendelkezik, de az igazi titok az, hogy a helyes adagolásra és a termék különleges méregtelenítő és zsírégető összetevőire reagál a test, addig, amíg azt szedi.

A Slimfy úttörői, akik a Tolerance Prevention System-et kidolgozták, tapasztalt táplálkozástudományi, endokrinológiai és egészségügyi és szépségápolási szakemberek csoportja volt. A kutatásuk arra mutatott rá, hogy az emberi szervezetnek változatos összetevőkre van szüksége a fogyáshoz, hogy működhessen.

A Slimfy, progresszív, háromlépcsős rendszer, egyedi vegyületeket, gluténmentes, GMO-mentes és szerves összetevőket tartalmaz minden szakaszban. A gyártó szerint: „A Slimfy már sok millió embernek segített szerte a világon abban, hogy boldogabb legyen és a súlycsökkentés által teljesebb, sikeresebb életet éljen.”

Bár elég szkeptikusak voltunk, mi, magunk akartuk megtudni, hogy ez a termék valóban annyit tud-e, mint ahogyan azt állítják … A sikertörténetek arról beszélnek, hogy a háromlépcsős Slimfy mindhárom szakában maximális fogyást ér el. A háromlépcsős képlet mögött az az ötlet húzódott meg, hogy tanulmányok kimutatták, hogy azok, akik rendszeresen szedtek étrend kiegészítőket, vagy gyógyszereket, egy jelenséggel, az úgynevezett tolerancia, vagy hozzászokással találkoztak, (amennyiben 30 napig, vagy tovább szedték a terméket).

A fizikai tolerancia akkor jelentkezik, amikor egy organizmus a folyamatos adagolás által ellenállást fejt ki az anyag ellen, csökkentve ezáltal annak hatékonyságát az érintett területen. Ezt általában az okozza, hogy az enzimek indukciójában növekszik az étrendkiegészítő anyag, vagy a gyógyszer lebomlása. A tolerancia jelenség további értékelése után a kutatócsoport úgy döntött, tovább folytatja a Slimfy™ -jal a munkát, amely az egyetlen termék a piacon, ami megfelel a tanulmány által felállított követelményeknek.

//forrás: “Science Of Nutrition - Magazine” „Táplálkozástudományi Magazin” //

A Slimfy, új vásárlók számára, a beinduláskor, az úgynevezett „Bevezető csomag”-ként, rendkívül kedvezményes áron, vagy, akár ingyenesen is hozzáférhető volt. Ez, egy korlátozott időtartamra szóló ajánlat volt, ellenőrizze a honlapjukon website, hogy továbbra is fennáll-e.

 

Hozzászólások

Mark Coons

Nagyszerű munka Amanda!!!! Gyönyörűen nézel ki!!!!

Dana Zeals

Elképesztően nézel ki, hol rendelhetem meg ezt a terméket?

Diane

A barátaim és én már régen vártuk, hogy megjelenjen ez a termék. Legalább öten ki is próbáltuk, és mindannyian fogytunk. Ez a cucc tényleg elképesztő és megváltoztatta az életünket.

Michelle

A TV-ben láttam ezt a terméket, a „Rávilágítunk a celebek titkaira”-ban, és azt kell, hogy mundjam, hogy ez a cucc működik, és az én is hihetetlenül sokat adtam le, úgyhogy köszi, hogy bemutattátok”.

Cara

2 hónapja halogattam a szedését és ma lesz a napja, hogy elkezdem.

Michael

Szia, láttam a riportot a TV-ben és azt tapasztalom, hogy férfiaknál, akik súlyt akarnak csökkenteni, ez még inkább működik!!! Köszi, hogy elmondtátok, és ne felejtsétek legközelebb megemlíteni, hogy ez pasikra is vonatkozik!!!

Laura

Nagy kavarodás van manapság ezzel a fogyási szisztémával, de túllépek rajta, és a mai naptól én is kipróbálom. Köszi a linket.

Dorothee

A lányomnak bébi kora óta súlyproblémája van és az orvos is azt mondja, hogy le kell fogynia. Remélem, ez a termék lesz a megoldás. Köszönjük.

Rhia

A férjemnek és nekem is le kell fogynunk, mert meglátogatjuk a családunkat, akiket 25 éve nem láttunk. Már megrendeltük és mindketten kipróbáljuk, köszönjük. – A Higgins család

Stephen

Mindenhol ezt a cuccot látom. Még a mamám is erről beszélt a napokban, mivel az egyik barátja 15 nap alatt 5 kg-ot fogyott. Tuti, hogy ki kell próbálnom. Ui: a pasi olvasóknak üzenem, hogy ez a termék mindenkinek szól, úgyhogy, gyerünk, próbáljuk ki!

Nancy

Ez a cucc elképesztő! A legjobb barátnőm, Jessica ugyanezt a fogyási módszert próbálta ki, és hihetetlen mennyit fogyott, nem is akartam elhinni, úgyhogy most én is kipróbálom, mivel olvastam ezt a cikket. Köszönet érte!!!

Amy

Egy kicsit szkeptikus voltam, amikor először olvastam róla, de, aztán tovább kutakodtam, és a TV-ben is láttam a hírességeket, meg a kutatókat beszélni róla. Ez az egyik titkos fogyasztószer, úgy tűnik senki sem akarja elárulni, hogy mi is ez igazából. Nem lepődnék meg, ha megtudnám, hogy a hírességek tudják. Nagyon izgatott vagyok! Már alig várom, hogy megkapjam a rendelésemet!

Wanda

Egy barátom már végigcsinálta ezt a kúrát és 3 hete nekem is ajánlotta. Megrendeltem és 3 napon belül meg is kaptam (bár a szállítási kedvezményt nem kaptam meg). Az eredmény hihetetlen, és már alig várom, hogy meglássam, mi lesz 3 – 4 hét múlva.

Nicole

Ez teljességgel hihetetlen. Az én eredményem: 8,5 kg fölösleg ledobása a második fázisban!

Sam

Engem ez a termék éltet. Két hónapja kezdtem a kúrát és nem győzöm dicsérni! Már majdnem 15 kg-t fogytam, és teljesen megváltoztatta az életemet. Mindenkinek ajánlom, aki a fölösleges zsírjától akar megszabadulni!

Kérjük, küldje el hozzászólását. Az ócsárló hozzászólásokat nem közöljük, valamint, a küldő személyt letiltjuk.

életmód egészség fogyás motiváció

 

Megtekintések száma: 92360


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet