Randevú előtti elengedhetetlen „rituálék"

2013 Június 18

Eljött a várva várt nagy nap! Már csak pár óra választ el, hogy találkozz a kiszemelteddel. A nagy készülődésben azonban sokszor elfelejtjük a legfontosabb teendőket! Itt van pár tipp, amire fordíts nagy figyelmet!

1. Tisztálkodás: Ha nem akarjuk, hogy kiszemeltünk már az első találkozás után megfutamodjon, fontos, hogy mindig tisztán és ápoltan érkezzünk a randevúra! A fürdés mellett lényeges a fogmosás, hiszen nincsen rosszabb annál, ha rossz a lehelete! Sokan úgy gondolják, hogy parfüm helyettesíti a fürdést, de ez nem igaz, hiszen attól még ugyan úgy koszosak maradunk!

{loadposition szoveg}

2. Parfüm: Egy kellemes illattal bárkit levehetsz a lábáról! De figyelj oda, hogy egyszerre csak egy féle parfümöt használj és azt is mértékkel! A nagyon erős, tömény aroma inkább taszítja az ellenkező nem képviselőit, mint hogy imponálna neki!

3. Öltözködés: Próbáljunk a stílusunkat leginkább tükröző ruhát kiválasztani az első találkozáskor! A randevú helyszínétől függően öltözködjünk a lehető legkényelmesebben, így nem kell azzal foglalkoznunk, hogy adott esetben mennyire szorít a darab!

 

Megtekintések száma: 5971


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet