Sári Évi Harkányban készült a nyári koncertszezonra

2021 Június 08

Sári Évi, a legnépszerűbb hazai musicalek sztárja és a Sztárban sztár korábbi szereplője már nagyon várta a hazai fürdők nyitását. Amint lehetősége adódott rá, kiskutyájával el is látogatott Harkányba egy gondtalan hétvégére.

Sok más művészhez hasonlóan a közkedvelt énekesnő, Sári Évi számára is igazi rémálom volt az elmúlt másfél év, mivel a tervezett színházi- és koncertfellépések többsége a járványkorlátozások miatt elmaradt.

A hosszú kihagyás természetesen ez nem jelentette azt, hogy Évi kevesebb figyelmet fordított volna formája és erőnléte megőrzésére. A különböző sportok, közöttük is elsősorban a futás, továbbra is fontos szerepet játszanak napi programjában, még ha nem is pótolhatták teljesen a kedvencei, a gyógyfürdők által nyújtott testi-lelki feltöltődést.

Évi amint lehetősége volt rá, beoltatta magát, így bátran tervezgethette már, hogy melyik kedvenc hazai fürdőhelyére utazzon a nyitás után.

” Mivel sokat sportolok, és fontos, hogy gond nélkül bírjam a terhelést a nemsokára induló, sűrű koncertszezon előtt, olyan gyógyvízre van szükségem, ami az izmaimnak és az izületeknek is jót tesz. A Harkányi Fürdő kénes vize ebből a szempontból ideális, ráadásul a Dráva Hotelbe, ahol megszálltunk, a kutyusomat, Ropit is bátran elhozhattam. Szerencsére a kissé borongós időben sem maradtunk program nélkül a futásra is alkalmas fitnesztermüknek, a billiárdnak és a mesés kényeztetést biztosító, sóbarlanggal is rendelkező wellness részlegüknek hála, így nemcsak a kondícióm, de a tüdőm és hangom is könnyen kiállja majd a nyári „megpróbáltatásokat”!

További információk: https://www.facebook.com/harkanygyogyfurdo/

https://dravahotel.hu

www.harkanyfurdo.hu

Sári Évi

 

Megtekintések száma: 40873


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet