SÍRÓSRA ITTAM MAGAM!

2013 Június 19

Ilyen van, létezik! Az életben vannak szakaszok amit le kellene zárni, át lépni rajtuk, megoldani. Sajnos nem ilyen egyszerű. A felhalmozódott sérelmek, bántalmak, időnként ki buggyannak az ember lányából. Mi kell hozzá?

{loadposition szoveg}

Egy társaság akik bizonyos életszakaszaimmal, tisztában vannak részük volt benne, vagy csak tudnak róla, + 1-2 üveg ital ami mindenki ízlésének megfelel. A beszélgetés kezdődik teljesen hétköznapi dolgokról, majd ahogy telik az idő és fogy a nedü, felszínre tőrnek apró sérelmek szösszenetek. Miről beszélek? P.l: Emlékszel mikor tudod? Ja és akkor azt mondtad, hogy?! Beszóltál és fel sem tünt? Mekkora paré vagy! Még 1-2 pohárka és a szemek nem maradnak szárazon.

sirosra-ittam-magam

A sírással kezdődő őszinteségi roham, átmegy zokogásba és végre szemtől szembe elmondhatom, mekkorát csalódtam benned, miért érzek irántad úgy-ahogy. A sérelmeket letudva, megtalálva a lelki békét lehet tovább lépni, jobb esetben. A csavar most jön: nem biztos, hogy emlékszem minden részletre. Miért? Az emlékezetemben nem található olyan részlet, amit rá két napra meg említenek. Hogy van ez? HŰ-HA! Az oknyomozás indul! Jöhet a bocsánat kérés, az alázkodás, a szánom-bánom, az önmarcangolás. Mi ebből a tanúság? Ne várjunk az őszinteséggel a borozásig! Ne igyuk magunkat SÍRÓSRA! Üdv:

 

Megtekintések száma: 5810


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet