Találd meg az igazit 4 lépésben!

2013 Július 15

Szerelemre, tartós párkapcsolatra vágysz, de valamiért nem találod az igazit? Itt van négy lépés, ami segíthet célod el érésében!

1. Ismerd meg magadat:

Ha szerelemre és társra vágysz, először is saját magadat kell megismerned. Ez sokszor nehezebb, mint hinnéd, de mindenképpen megéri belevetni magadat az önismereti munkába. Miért van erre szükség? Mert ha te sem tudod ki vagy, akkor vajon hogyan tudnál olyan társat találni magad mellé, aki passzol hozzád?

2. Vedd számba elvárásaidat (vágyaidat):

Ha már tudod, te ki vagy, itt az idő, hogy eldöntsd, mit szeretnél. A legpraktikusabb, ha készítesz egy listát azokról a dolgokról, amelyek fontosak számodra a másik emberben, illetve magában egy kapcsolatban. Mi legyen a hobbija (otthonülő a partykirállyal ritkán jön ki), telt legyen vagy vékony, fontos legyen számára a karrier vagy inkább az élet élvezete. A példákat hosszasan sorolhatnám, hiszen mindenki számára más a fontos: bizonyos dolgokban lehet és kell  is kompromisszumot kötni, de az a pár dolog, ami számodra igazán számít, nem adható fel anélkül, hogy önmagadat adnád fel.

{loadposition szoveg}

3. Álmodd át a valóságodba a keresett nőt:

Ahhoz, hogy egy álom valósággá váljon, át kell élned azt a rezgésszintet, ami az álomnőt az életbe vonzza. A gyakori vizualizáció például segít - álmodozz bátran az ideálodról lefekvés előtt, amikor az agyad egyébként is befogadóbb és teremtőbb állapotban van. Képzeld el őt, és azt, ahogyan mellette érzed magad - nyugodtan képzeld el színeket, képeket, hangokat, érzeteket is.

4. Találd meg őt:

Ha az előzőeket sikeresen végigvitted, menj és keresd meg szíved hercegnőjét. Ragadj meg minden olyan lehetőséget, ami új emberekkel ismertet meg - méghozzá olyanokkal, akik hozzád hasonlóak. Ha szeretsz kirándulni, csatlakozz egy túracsoporthoz, ha a tánc a mindened, keress egy klassz táncstúdiót, ahol új embereket ismerhetsz meg. Rengeteg dolog lesz, amikben kiegészítitek majd egymást, de az igazán fontos dolog, hogy egy közös alapot alkossatok.

Fontos!!! Légy türelmes, hiszen ezek nem mennem egyik napról a másikra!

 

Megtekintések száma: 4248


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet