TE MIÉRT NEM?

2013 Augusztus 13

Azon voltam, minden jó legyen! Úgy csináltam mindenki jól érezze magát. Nagyon tettszett inspirált a visszajelzés, bár lehet én tanúsítottam nagyobb jelentőséget neki. Nem kellett volna?

Hát akkor miért? Szórakozásból, pusztán szeszély voltam? Miért van az, ha az ember a kis ujját nyújtja az egész karja kell? Van az a mondás: sokat akar a szarka de nem bírja a farka! Nem véletlen vannak a buta Brazil sorozatok. Agymosott szerelmesek vergődését mutatják be a lehető legbonyolultabb szituációkba amihez a valóságnak nem sok köze van! A baj az, fene nagy elvekkel vagyunk ellátva és próbáljuk tartani magunkat azokhoz. Ne hogy már én csináljam, ne hogy már én kezdeményezzek, ne hogy már én legyek kedves és megértő mikor ő le se ........!

te-miert-nem

Na ne már! Addig gegőzünk, küszködünk butaságokon míg lemaradunk minden jó dologról, pedig senki nem tudja mennyi van megírva neki. Éljünk a mának, használjuk ki a velünk szembe jövő lehetőségeket, legyen az nagy dolog vagy pici. Én hiába szeretnék bármit, ha a másik küzd a fene nagy elveivel. Jön a kérdés: Miért mindig én? Te miért nem? Te kérdezted már ezt? Üdv:

 

Megtekintések száma: 6607


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet