Tényleg nem tudsz változni?????? „ Lakva ismeri meg az ember a társát”

2013 Április 01

Szerelem.... Járás.... Összeköltözés.... És itt ugrik a majom a vízbe.
A mondás folyamatosan a a szemünk elé tárja az igazságot.
„ Lakva ismeri meg az ember a társát"

Szokások amik a társunkat az őrületbe kergetik. Ugye mindenki találkozott már ezzel a problémával. Bár sokáig észre sem vesszük a párunk rossz szokásait, de amint elszáll a rózsaszín felhő, feltűnnek a dolgok. Minden kapcsolatban az elején egy köd van ami nem teljesen engedi látni a másikat. Sok dolgot elnézünk a másiknak ami lehet, hogy később az agyunkra megy és már nem akarunk nem tudunk átnézni rajta ...

{loadposition szoveg}

Miért nem segítesz semmiben????
Miért nem tudod kivinni a zoknidat a szennyesbe????
Miért nem viszed ki a tálcát amin ettél????
Miért játszol egész nap????
Miért horkolsz ennyire????
Miért iszol annyit????
Miért nem beszélgetünk soha????
Miért fontosabbak a haverok mint én????
Miért kell állandóan bulizni????
Miért nem tudsz bevásárolni te is????
Miért internetezel egész nap???? Talán van valakid????
Miért nyomkodod egyfolytában a telefonodat????

MIÉRT????MIÉRT????MIÉRT????

Ugye milyen ismerős? Elszállt a rózsaszín felhő és hirtelen elkezdjük úgy érezni mintha mi sokkal többet tennénk bele ebbe a kapcsolatba. Pedig mikor beleszerettünk a párunkba az valamiért volt, akkor még fel sem merültek ezek a kérdések. Úgy szerettük ahogy van. Nem zavart minket, hiszen szuper szerelem volt körülöttünk. Mindent boldogsággal és szeretettel megcsináltunk.

Vajon miért változunk meg egy idő után?

Erre szintén egy nagyon találó mondás van „soha nem jó az ami van" . És ennek nagyon egyszerű a magyarázata. Ugyanis amíg forr a levegő és azt érezzük, hogy a másik teljesen oda van értünk, addig szívesen megcsinálunk neki mindent. Ugye ez egy idő után már nem lesz olyan intenzív, így elkezdjük keresni az okát a miértjét. Sokszor a másik fél ráadásul eddigre már meg is megszokja azt, hogy minden el van nézve neki hiszen eddig nem volt semmi probléma.
Milyen érdekes az ember.

Ha szeretnénk hogy a kapcsolatunk mindig szárnyaljon, segítenünk kell a kedvesünknek elejétől kezdve. Nem szabad mindent ráhagyni még ha azt is mondja a másik fél / hagyjad drágám majd én megcsinálom/ , mert ebből lesznek később a problémák. Nem szabad belesüppedni egy kapcsolatba. Mindenki dolgozik, férfi nő egyaránt. Már nem azt a világot éljük amikor a „NŐNEK A DOLGA" ilyen nincs. Ez abban a rendszerben működött amikor a nők még nem dolgoztak, így volt idejük mindenre. De manapság mindenki ugyanannyit dolgozik és ugyanolyan fáradt. Amelyik pasi azt gondolja „ez a nő dolga" nem valószínű, hogy együtt fognak megöregedni a kedvesével.

Kedves Uraim!
Ha szeretnétek nyugodt életet, segítsetek az asszonynak, mert aztán jön a fekete leves.....
Néha le kell szokni azokról a dolgokról aminek a rabjai vagyunk.

 

Megtekintések száma: 5116


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet