Tiéd lenne a LOTTÓ ÖTÖS!?

2013 Augusztus 13

Mit tennél? Hihetetlen, de megtörténhet. Persze aki játszik, nagyobb az esélye! Mégis ha így alakulna biztos néznék ki a fejemből hülyén és nem hinném el! Kinek mondhatnám el? Kinek nem?

Úr isten mi van ha kiderül? Persze idő kérdése, hogy megkapd a pénzt, vagyis a banki átutalásról a papírt, a bank az jó ötlet tovább? Renoválás a ház körül, persze amíg én nyaralgatok, mint a filmekben. Hisz meg tehetném! Dolgoznék szó se róla, ugyan úgy! Gondolom! Befektetések jobbról balra, jöjjön a zseton nyugodtan, hisz van az a közmondás: a kutya is oda sz....k ahol van már. A kamatokból szerényen el éldegélnénk, és nyugodtan mehetnék vásárolni, nem tartani attól, hogy bakker nem futja.

tied-lenne-a-lotto-otos

Segítenék gyerekeken, akik, önhibájukon kívűl kerültek olyan körülmények közé ami számomra is embertelen. Segítenék, beteg gyerekek gyógyulásának, elősegítésében. Meg találnának biztos régen nem jegyzett rokonok, barátok, cimborák, volt barátok, ismerősök. A T.V-ben volt olyan műsor, ami nyertesek életét mutatta be. Volt pozitív és persze negatív is egyaránt. Depresszióba esett, idegileg gyengévé váló emberek akik a nyeremény áldozatai lettek. Kezelik őket, mert nem tudták feldolgozni! Őszintén mondom, minden túlzás nélkül, egy-két kezelést bevállalnék, persze ez okból kifolyólag. Mint tudjuk a remény hal meg utoljára, nyerni csak az nyerhet, aki játszik. Én minden héten megadom az esélyt magamnak, hisz előbb-utóbb meg lesz az!
Sok szerencsét nektek is! Üdv.

 

Megtekintések száma: 4594


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet