Tippek, hogy jól sikerüljön az első randi

2016 Január 26

Udvariasság

Talán ez a legfontosabb, amit bele kell vésnünk az eszünkbe ha, szeretnénk bevágódni a kiválasztott hölgynél.  Az udvarias viselkedéslehetőséget ad a partnerünknek, hogy igazi nőnek érezze magát ám fontos, hogy ne vigyük túlzásba. Ha nem érezzük, hogy hol a határ akkor saját magunkat értékeljük alul, a jól megválasztott és mértékletes figyelmesség a siker kulcsa.

Témaválasztás

Jobb, ha szem előtt tartjuk, hogy a nők többsége szeret magáról beszélni és értékeli, ha figyelmes hallgatóságra talál, de nagyon fontos, hogy mis is legyünk nyitottak, meséljünk magunkról.

Helyszín

Nagyon fontos a jó helyszín. Választáskor vegyük figyelembe az időjárást, a tömeget, hiszen nem lehet meghitten ismerkedni egy túlzsúfolt helyen, legalább a randi egy részét töltsük el úgy, hogy lehetőség beszélgetni. A tévhitekkel ellentétben nem a pénz számít! A nők nagytöbbségét nem veszi le a lábáról egy személytelen puccos program sokkal inkább olyan helyszínt válasszunk, ami azt sugallja, hogy időt szakítottunk a tervezésre. Esetleg egy kedvenc helyünk vagy hobbink megmutatása nyerő választás lehet.

Magabiztosság

Ez mind a két nemnél fontos kérdés. Nem csak a párválasztásban, de az élet minden területén fontos, hogy szeressük, tiszteljük magunkat, mert csak akkor fogjuk tudni mindezt megadni partnerünknek.  Fontos tudnunk azonban, hogy hol a határ. A pökhendi, beképzelt viselkedés borzasztóan visszataszító!!

Ne húzzuk túl hosszúra

Az első randin ne töltsük együtt túl sok időt, mert könnyen előfordulhat, hogy elvész az izgalom és a végére mind a ketten unatkozni fogunk. Ilyenkor még nincs annyi közös témánk, ami egy fél napos programra elegendő lehet és veszélybe sodorhatjuk a következő találkozás esélyét.

Ki fizessen?

Manapság sajnos, ha egy lány nem fizeti, a részét a randin arra asszociálnak sokan, hogy biztos a pénzre megy. Ez természetesen nem igaz! Az első néhány találkozás alkalmával legyünk lovagok és fizessük a hölgy fogyasztását. Mint feljebb írtuk nem kell drága helyre menni, de arra az egy kávéra hívjuk meg a hölgyet, ezzel kimutathatjuk, hogy nagylelkű, magabiztos férfiak vagyunk. Ha komolyabbra fordul a dolog úgy se várja majd el, hogy mindig mi fedezzük a költségeket.

Volt kapcsolatok

Nem hogy az első randin, de később se szeret senki a volt kapcsolatokról hallgatni. Ha túl sokszor emlegetjük, volt kedveseinket úgy tűnhet macsónak akarunk látszani aki bárkit megkaphat. Ha egy bizonyos lány kerül többször említésre érdemes elgondolkodnunk túl vagyunk e rajta. Senki nem szeretne szamár lenni a ló helyett.

Lehetne még bőven sorolni a tippeket, hogy mit csináljunk és mit ne, hogy a kiválasztottunk kedvére tegyünk, de a legfontosabb a kölcsönös vonzalom. Ha az hiányzik hiába minden udvariaskodás csak magunkat alázzuk meg a felesleges kapálózással. Természetesen ajánlott figyelembe venni a fenti tényezőket, mert a meglévő vonzalom ellenére a figyelmetlenség elronthat mindent. 

tippek-hogy-jol-sikeruljon-az-elso-randi

 

Megtekintések száma: 8898


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet